E2r

Hvordan velge en faux lakk


I disse dager faux lakkfarger for vegger er alle raseri, og det er ikke rart hvorfor. Bakgrunn er tidkrevende å installere, vanskelig og rotete å ta ned, og det ikke kan dekkes nesten like lett som maling. For de som virkelig ikke vil at oppgaven med å sette opp og ta ned tapet, er en faux lakk den ultimate måten å dekke nakne vegger. Når usikker på hvilke faux lakken til å velge, bør du vurdere følgende fakta på faux maling stiler og de endelige resultatene som er oppnådd ved hjelp av ulike overflate teknikker. En naken vegg i behov av farge og design vil se ut som en million dollar med en faux maling finish, og bare for kostnaden av maling og billig faux finish tilbehør.

Trinn 1

Rag maleri. Den spesielle effekter som kan oppnås med maling og en fille er virkelig fantastisk, og dette er grunnen fille maleri er en av de mest populære typer faux lakkfarger. Effektene kan være myk og uklart som fint marmor eller skarpt og klart definert som knust fløyel. Ragging-on innebærer å bruke maling til en ren fille og skape tilfeldige mønstre på nymalte vegger. Ragging-off innebærer å legge et lag med maling og bruker en fille for å fjerne det gjennom ulike dabbing eller tørke teknikker. Velg denne faux lakken i et område der utseendet av marmor er ønsket, i en moderne setting, eller når dekorere med tradisjonell stil. Praksis før rag male vegger ved hjelp av ulike materialer og måter å legge til eller fjerne malingen for å oppnå den perfekte faux lakken til å matche enhver dekorere stil i ditt hjem.

Trinn 2

Svamp maleri. Annen faux lakk som er veldig allsidig og unik er svamp maleri. Velg en sponged faux lakken hvis du ønsker en rask og enkel måte å legge til farge og stil til nakne vegger. En lys eller mørk base coat kan brukes når svamp maleri, og siden svampene er tilgjengelig i et bredt utvalg av unike teksturer, stil og farge kombinasjoner er uendelige. Velg svampmaling, med elegant sjarm til unike moderne stil. Med ubegrensede muligheter for å legge til farge og tekstur, vil dette faux maling alternativet jobbe i nesten alle rom.

Trinn 3

Hvordan velge en faux lakk. Rag maleri.
Hvordan velge en faux lakk. Rag maleri.

Stippling. Velg stippling hvis du vil ha en faux maling tekstur som ligner på airbrushing. Det skaper en myriade av prikker, og når avgangsstudentene farger brukes det kan resultere i en svært unik og fantastisk finish. En lys base farge er brukt og en mørkere eller lysere farge er stiplede over toppen med en stiv børste. Det vil legge varme til et rom med hyttestil, og drama til et rom med moderne preg. Dette faux lakkeringen er ideelt med bare om noen dekorere stil, og med praksis de stilig utseende som kan oppnås er virkelig fantastisk.

Trinn 4

Gre. Hvis du vil ha en faux maling finish som er definert og dramatisk velge en gre teknikk. En base strøk maling er lov til å tørke, og en kontrasterende farge er brukt på toppen. Et bredt-kam brukes til å lage linjer, bølger eller buer, og denne teknikken kan også brukes til å lage en faux tre korn effekt. Velg denne faux lakken for områder med stiler, alt fra hytte til samtidsmusikk. Med unike fargekombinasjoner og kjemming teknikker stilen Mulighetene er uendelige.

Trinn 5

Farge vask. Velg en farge vasket faux finish når male et rom dekorert med nostalgisk, country, eller elegant stil. Det er et mykt og usedvanlig fin teknikk. Denne sky-lignende overflate starter med en flat base coat, og det er toppet med latex maling som er tynnet med vann. The top coat er crosshatched med en børste, og skarpe kanter er børstet i en myk uskarphet. Noen av base coat viser gjennom for en farge vasket effekt som gjør en fantastisk bakgrunn for stenciling eller et flott bakteppe for tradisjonelle kunstverk.

Trinn 6

Trinn 1. Svamp maleri.
Trinn 1. Svamp maleri.

Dra. De som ønsker en faux finish for vertikale områder med stor takhøyde eller tradisjonell arkitektonisk teft bør velge en dra teknikk. Dette er ikke en av de enklere faux maleteknikker, men resultatene kan være dramatisk og helt fantastisk. En blek base coat påføres vegger og lov til å tørke helt. Deretter en bred pensel brukes til å bruke en mørkere eller lysere top coat. En dra børsten brukes til å lage svake linjene som er karakteristisk for denne faux finish. Det gjør en vakker bakgrunn for stensilert design og arbeider av veggen kunst.


Uansett hvilken overflate du velger, dine murer er sikker på å være unik. I motsetning til tapet, gir faux maleri en one-of-a-kind kunstnerisk preg på vegger og andre vertikale mellomrom. Ikke vær redd for å gi disse maleteknikker en prøve. Du bare ikke kan gjøre en feil, og med litt øvelse på papirposer, plakat bord, eller skrap biter av gips, vil du oppdage den perfekte finish som vil legge til stil og unik design til veggene i hjemmet ditt.