E2r

Hvordan finne gratis lekeplass bark eller flis

Lekeplass bark og flis er nyttige for demping ditt barns fall. Kjøpe flis ville ikke være vanskelig, men å finne gratisprogrammer kan ta litt tålmodighet. Det er noen stater som er heldige nok til å ha en organisasjon eller et tre selskap villig til å resirkulere og gi bort flis. Les videre for å finne ut om du bor i nærheten av en eller rett og slett finne ut hvor du skal få dem.

GRU . Funnet i Gainesville Florida. Dette verktøyet leverandøren resirkulerer flis. En resirkulering skjemaet er fylt ut varsler deg om kvaliteten på flis de kan gi og din informasjon. De selv levere chips gratis. De bare har visse forhold som mengde, leveringssted og sette opp. Det eneste problemet er at du kan bli satt på ventelisten avhengig av antall forespørsler. Men hvis du vil ha det gratis og du bor i området, kan dette være svaret på dine treflis trenger.

Hvordan finne gratis lekeplass bark eller flis. GR city.us.
Hvordan finne gratis lekeplass bark eller flis. GR city.us.

GR city.us The Grand Rapids Michigan nettstedet gir deg informasjon om hvor og når du kan få gratis flis. Sjekk ut deres nettsted for å sjekke pick up dager og tid tilgjengelig. Ikke glem å ta en spade og alle de andre nødvendige elementer for lasting.

Rick ekspert tree service . I Philadelphia i Pennsylvania er et tre selskap som ble bygget i 2001. De kan levere gratis flis så lenge de kommer til å være å gjøre noe arbeid i nabolaget ditt. Men bringer dette selskapet bare en full lastebil av flis så det ville bety sannsynligvis mer enn det du trenger. Så søke på området, finne ut en klar plass for dem å losse og spare store penger.

Arbor-nomics tree service. Hvis du ønsker gratis flis og deretter en hel lass kan bli levert til deg. Så lenge du fylle ut et skjema og sende det til selskapet, kan levering skje hvis de vil jobbe i ditt område. Vær klar over at de ikke ville være ansvarlig for eventuelle skader i mye hvis de støter på problemer i leveransen.

Red Fern Tree økes . Dette selskapet gir deg en enkel elektronisk skjema å fylle ut for din forespørsel. Hvis du er i Atlanta Georgia, da kan du være heldig nok til å få sin tjeneste.

Ring et tre selskap

Ring et tre selskap. Rick ekspert tree service.
Ring et tre selskap. Rick ekspert tree service.

Ring et tre selskap. Hvis du ikke er fra noen av statene som er nevnt ovenfor, så jeg foreslår at du ta telefonen og ringe opp katalogen hjelp til å finne de tre selskapene i ditt område. En bit av spør ville ikke gjøre deg noe vondt. Være en god samtalepartner og forklare behovet og fordelene med gjenvinning flis.

Så lenge du er tålmodig og oppfinnsom, kan du finne på lekeplassen bark eller flis som du trenger. Tross alt, er den primære årsaken til at du har for å gjøre dette gi et trygt lekeområde for barnet ditt, og som er verdt tiden din.