E2r

Hvordan utforme en barnehage og gjøre den " grønne"

Før den lille bylten av glede kommer

Før den lille bundle of joy kommer, må du sørge for at du har barnehagen alle forberedt. Dette vil gjøre det lettere for deg å begynne ditt nye liv med barnet, og vil gjøre overgangen fra sykehuset til hjemmet mye mer behagelig for barnet. Når du utformer en barnehage, bør du vurdere en "grønn" barnehage som er mer miljøvennlig og som vanligvis er mye bedre for barn, som er naturlig mer følsomme for kjemikalier og andre forstyrrelser. Her er hvordan.

Hvordan utforme en barnehage og gjøre den " grønne". Før den lille bylten av glede kommer.
Hvordan utforme en barnehage og gjøre den " grønne". Før den lille bylten av glede kommer.
  • Budsjettering. Først av alt, må du starte prosjektet med et budsjett. Så snart du finner ut at du har en baby, bør du begynne å spare opp for ulike utgifter, for eksempel sykehus regningen, medisinering, barnemat og formel, baby klær, og barnehagen. Vanligvis bør du spare rundt 10-20 prosent av den månedlige inntekten for barnehagen. Dette vil gi deg nok penger til helt dekorere og renovere et helt rom for barnet.
  • Måling. Neste, ta målinger av rommet. Etter å ha gjort dette, kan du prøve å lage en nedskalert versjon av rommet på papiret. Å gjøre dette vil tillate deg å skissere utformingen av rommet på papir, som senere vil fungere som den blå ut for barnehagen. Du bør vurdere hvor du vil plassere møbler og innredning. Målingene vil også diktere hvor mye maling, tapet, et cetera du trenger å kjøpe.
  • Tema. Deretter bestemmer et tema for rommet. Temaet for rommet kan være omtrent alt. Du trenger faktisk ikke å begrense deg til de typiske barnerommet. Du kan selv gå for temaer som du vil like personlig på ditt eget rom. Den eneste endringen du trenger å gjøre er å justere paletten og fargevalget på rommet og gjøre det ser mer baby vennlig. I stedet for mørke rike farger, gå for lettere pastell varianter.
  • Maling. Når du velger maling, sørg for at du kjøper de som ikke inneholder noen flyktige organiske forbindelser. Disse VOC er svært skadelig og kan gjøre barnet ditt ubehagelig eller til og med syke ved innånding. Disse VOC er vanligvis avgis fra veggene. De fleste tror at VOC er borte når malingen har tørket, men i virkeligheten kan VOC avgis i mange måneder, og selv år. Gå for organiske malinger i stedet, som ikke har VOC.
  • Møbler. Når det gjelder møbler, sørg for at du velger de som er laget av resirkulerte produkter og skog-vennlige skog. Også sørge for at møblene er lokalområdet, noe som betyr at du reduserer transportkostnadene for produktet, som ikke bare gjør møblene mye rimeligere, men betyr også at mindre brennstoff er brukt i å levere møblene.
  • Barneseng. Sengen er naturligvis midtpunktet i rommet. Sørg for at sengen er laget av naturlige materialer, som for eksempel ull. Det er noen Cribs som kommer med ulike funksjoner, for eksempel vanntett belegg. Disse blir imidlertid sterkt bearbeidet og kan være giftige ved inntak av barnet. Ull og andre naturlige deksler, men er miljøvennlig og er like effektive.

Med disse trinnene, bør du være i stand til å lage din egen miljøvennlig barnehage.