E2r

Hvordan unngå dyre feil å kjøpe et spisebord


Når det gjelder å kjøpe et spisebord, er det ikke bare prisen eller utseendet på tabellen som du må vurdere. Møbler kommer ikke billig og heller enn å blåse opp pengene dine på at jazzy utseende spisebord, ta et skritt tilbake og gjøre lekser også. Vet på forhånd, hvor mye penger du har råd til å bruke, hvor holdbare møbler trenger å være, og hva er de ulike alternativene for en kjøper, på jakt etter spisestue møbler? Noen av de viktigste faktorene som du bør vurdere før du kjøper, er omtalt i denne artikkelen.

Trinn 1

Hvordan unngå dyre feil å kjøpe et spisebord. Dimensjonene på spisestuen.
Hvordan unngå dyre feil å kjøpe et spisebord. Dimensjonene på spisestuen.

Dimensjonene på spisestuen. Før du setter ut for å kjøpe bordet, ta en god titt på dimensjonene på spisestuen og deretter bestemme hva slags bord som vil oppta optimal plass. Det gjør ikke fornuftig å kjøpe et stort bord, hvis spisestuen er liten, eller er et tilbygg eller forlengelse av kjøkkenet. Også viktig er formen på rommet, andre møbler og tilbehør som ligger her, og den enkle inn-og utreise når den nye spisebord er i.

Trinn 2

Sitteplasser krav. En god tommelfingerregel når du skal avgjøre hvilken spisebord du ønsker å kjøpe, er den nåværende og fremtidige sitteplasser krav til familien din. Vanligvis bør et spisebord være en langsiktig kjøp, du kan ikke forventes å plukke opp et spisebord annet hvert år! Derfor anslår at den nye tabellen bør oppfylle dine krav over en periode på minst 10 år. Dette bør omfatte antall mennesker vil det sete på regelmessig basis, anledninger når du vil underholde større grupper og hyppigheten av slike anledninger.

Trinn 3

Formen på spisebordet. Spisebord kommer i flere former, populære valg blir sirkulær, oval, kvadratisk eller rektangulær. Hvis du vil bli sitteplasser mindre enn 5 personer på noe punkt, og deretter en sirkulær tabell som best passer dine behov. En rundebordskonferanse fremmer uformelt og kos, folk trenger ikke å rope for å bli hørt. For sitteplasser rundt 6-8 personer, vil et ovalt bord fungerer best, og hvis du regelmessig har mer enn 8 personer ved bordet ditt, bør en avlang eller rektangulære bord være ideelt.

Trinn 4

Formen på spisebordet. Størrelsen på spisebord.
Formen på spisebordet. Størrelsen på spisebord.

Størrelsen på spisebord. Du vil ikke at du familie eller gjester som skal sammenkrøpet rundt spisebordet fordi det er for liten. Til sete alle komfortabelt og også forenkle servering og plassering av maten, må det være ca 25-30 inches plass per person, inkludert albuerom og rekkevidde for hver person til elementene plassert på bordet bør være rundt 12-15 inches. Basert på dette, beregne hvor mange personer du kan sete komfortabelt og følgelig bestemme størrelsen av spisebordet å kjøpe.

Trinn 5

Type spisebord. Mens tre er den mest foretrukne valget for spisestue møbler, kan du også eksperimentere med møbler laget med andre materialer. Dette valget vil i hovedsak avhengig av generelle innredningen av huset ditt, som også hvor mye plass i spisestuen og stemning eller atmosfære du planlegger å lage. Se etter møbler laget av materialer som rotting, stokk, stålrør, smijern, etc. valget ditt er begrenset til omfanget av fantasien din, se etter design-hjelp og råd fra magasiner, møbler kataloger eller Internett, der du finne massevis av design og dekor ideer.


Tilbringe litt tid på grundig forskning og å være tydelig på dine nåværende og fremtidige behov vil hjelpe deg å unngå å gjøre kostbare feil når du velger spisestue møbler. Bevæpnet med nyttig informasjon som er nevnt ovenfor, kan du nå ta turen til nærmeste møbler stikkontakt og kjøpe et spisebord som ikke bare gir valuta for pengene, men er også estetisk tiltalende mens han tjente sin hensikt.