E2r

Hvordan tapet over en dekkplate

Hvis du planlegger å bakgrunnsbilde stua

Hvis du planlegger å bakgrunnsbilde stua, vet at alle de minste detaljene er viktige. En av de tingene som du kanskje ønsker å se opp for er hvordan du ønsker dekkplaten skal vises. Dekkplaten, som har lysbryter, kan avvike fra den generelle design som du sikter til hvis du lar den undesigned. Det er derfor det kunne være en god idé å sette tapet selv over dekselet, slik at det ville sikkert være kontinuitet gjennom utformingen av rommet. Her er fremgangsmåten for å følge hvis du ønsker å tapet over et rom cover plate:

Hvordan tapet over en dekkplate. Slå av elektrisitet.
Hvordan tapet over en dekkplate. Slå av elektrisitet.
  • Slå av elektrisitet. Det er best at du gjør dette prosjektet på dagtid, slik at du kan slå av strømmen breaker. Husk, ingen design forsøke noensinne verdt å bli dødd for! Etterpå, bruk en skrutrekker for å fjerne dekselet fra veggen. Pass på at du forsiktig løfte den av, slik at du ikke vil forstyrre noen ledninger eller tilkoblinger.
  • Skjær av en del av tapet. Denne delen skal tilsvare mønsteret på tapetet rundt dekselet plate. Husk at du sikter til kontinuitet slik at mønsteret skal fortsatt holde selv med dekselet på plass. Når du har bestemt den delen av tapet som du ville dekke platen med, så hogg den av, og legger en to-tommers kvote på hver side av dekselet.
  • Spor åpningene i dekkplaten. Fronten dekkplaten mot baksiden av tapet. Bruk en blyant og spore åpningene i dekselet. Deretter bruker du en kniv for å gjøre denne åpningen. Denne åpningen vil være der bryteren ville passe rett tilbake i th dekselet. Pass på at du skjærer veldig nøye, og unngå skarpe kanter. Hvis du bruker en saks i stedet for et blad, kuttet fra midten av plassen utover.
  • Bruk maskeringstape for å feste tapet til dekselet plate. Du kan også bruke dobbeltsidig tape for dette formålet. Bare plassere bakgrunnsbilde på din dekkplaten (husk, mønsteret bør stille opp mellom dekselet og muren rundt den) og fest den. Jevne ut eventuelle luftbobler som ville danne. Klipp av overskytende tapet på sidene av dekselet.
  • Fest dekselet tilbake til veggen. Nå, satt tilbake dekselet ved å sette inn skruene igjen. En dekkplate bør være effektivt kamufleres med resten av veggen.
  • Kjenner til andre alternativer. Bortsett fra å sette tapet på toppen av dekselet, er et annet alternativ du kan prøve ut å male dekselet med en farge som matcher tapetet.

Det du har det

Det du har det! Dette er fremgangsmåten for å huske hvis du vil tapet over dekselet. Husk, er slik omhyggelig oppmerksomhet på detaljer veldig viktig hvis du virkelig ønsker å få ut det beste i alle rom. Trenger gjerne å leke seg med design, slik at du kan selv gjøre noe så lite som en dekkplate et design midtpunktet.