E2r

Hvordan lage en queen-size tre seng ramme

Sover du med madrassen på gulvet

Sover du med madrassen på gulvet? Eller metall seng ramme knirker høylytt? Bygg din egen queen-size seng rammen vil spare deg for mye penger. Seng rammer selges hjemme depoter er svært kostbare. Hvis du lage din egen, ikke bare vil det være mye billigere, men har du frihet til å velge hva slags treverk og maling fargen du vil bruke, og du kan tilpasse størrelsen og høyden på sengen rammen i henhold til plass på soverommet.

Det er fordeler i å bruke en tre seng ramme enn et metall en

Det er fordeler i å bruke en tre seng ramme enn et metall en. Wood varer lenger enn metall, betyr det ikke rust, knirker og det trerammer ser bedre enn metall seg. Her er en steg for steg hvordan du lager din egen wooden bed ramme.

  • Måle størrelsen på din seng ramme som du vil bygge. Sørg for at du har nok plass på soverommet for rammen, og har nok plass til andre møbler. Det er en fordel med å lage din egen ramme, og du kan tilpasse størrelse i henhold til soverommet ditt område.
  • Kjøp forsyninger som du trenger i en jernvarehandel. Du trenger en håndsag eller elektrisk sag, elektrisk eller hånd drill, hammer, kryssfiner, trelast, negler, tre skruer, sandpapir, beis (valgfritt) og maling.
  • Kutt kryssfiner og trelast i henhold til dine målinger. Ikke kutt tre hvis du ikke er sikker på dine målinger. Dobbeltsjekke om dine målinger er riktige, og deretter fortsette med skjæring. Husk at du ta hensyn til når du måler størrelsen på madrassen. Det bør passe perfekt på sengen rammen.
  • Hvis du har alle delene sages opp i henhold til deres riktige målinger, kan du spiker og skru hver del for å fullføre prosjektet. Se inn et bilde på hvordan å sette sammen en tre seng ramme og fortsett med å hamre spiker og skruer én etter én.
  • Når sengen rammen er ferdig, kan du velge å male det med den fargen du liker, eller du kan bruke beis eller lakk for å beholde og forbedre utseendet på tre. Tørk maling eller beis og la lukt gå bort før du tar på madrassen, ellers lukten av maling eller lakk vil holde seg til madrass og laken.

Hvordan lage en queen-size tre seng ramme. Måle størrelsen på din seng ramme som du vil bygge.
Hvordan lage en queen-size tre seng ramme. Måle størrelsen på din seng ramme som du vil bygge.

Det er best å ha et bilde på hvordan å bygge en tre seng ramme hvis du ikke vet hvordan du skal lage en. Du kan slå opp på nettet for en trinnvis fremgangsmåte og skrive det slik at du vil ha en guide når du er klar til å bygge din egen ramme. Arkitektoniske fordøyer er også gode kilder til prøver på hvordan å lage seng rammer. Husk å studere prosedyrene først for å unngå å gjøre feil og kjøpe tre helt på nytt fordi du fikk målingene galt. Vær forsiktig i å bruke verktøyene. Du kan skade deg selv hvis du ikke vet hvordan du bruker dem riktig. Arbeid alltid med forholdsregel.