E2r

Hvordan lage en dør krans for tynne områder

Kranser er fantastisk pryd på dører og mantles

Kranser er fantastisk pryd på dører og mantles. Du trenger ikke en bestemt anledning eller ferie å henge opp. Selv kan du sannsynligvis finne tonnevis av ferdige kranser på ditt lokale blomsterbutikken eller kunst og håndverk butikk, ingenting slår noe du har laget selv. Nå trinnene i å gjøre kransen er ganske enkel og krever ikke at du skal være en ekspert blomsterhandler eller designer. Men som staten på tittelen, er dette krans du er i ferd med å gjøre for tynne områder, områder som ikke er egnet for de konvensjonelle store kranser. Når det er sagt vil du ønsker å velge blomster eller pyntegjenstander du vil bruke for kransen ordentlig siden du er begrenset av størrelsen. Her er fremgangsmåten for å mote din egen dør krans.

Hvordan lage en dør krans for tynne områder. Monter bakgrunnen blomster.
Hvordan lage en dør krans for tynne områder. Monter bakgrunnen blomster.
  • Start med rammen. First things first, må du ha blomsterhandler wire. Få en fin lengde og form den til en sirkel. Fest endene sammen. Nå, husk at du er begrenset av størrelsen så sjekk ut hvor du skal henge kransen å anslå størrelsen på krans din.
  • Monter bakgrunnen blomster. Den beste bakgrunnen blomster for enhver krans er babyens pust grunnet sin fulle blomstrende effekt så vel som dens evne til å bli bøyd og sammenflettet. Ja, er det bra om babyens pust at du enkelt kan forme den langs ledningen på den måten du liker. Når det er sagt linje ulike stammer av babyens pust langs ledningen og pakk det rundt. Nå, hvis du ikke ønsker å bruke en base blomst av noe slag, kan du opprette fargen base av krans ved innpakning ledningen tett med bånd eller stoff. Det er i utgangspunktet opp til deg.
  • Plasser dine viktigste blomster. Siden dette er din krans som passer ditt eget design, kan du bruke en hvilken som helst type blomst du vil så lenge størrelsen passer inn i rommet tillatt. Husk at din plass er begrenset og legge den ut en stor mengde tulipaner langs krans sin oppslagstavle kan gi deg plass problemer senere. Opt for blomster med mindre knopper og blomster. Sørg for å klippe stilkene for å riktig feste den på kransen linje. Hvis du arbeider med plast eller falske blomster, og deretter bruke dem i stedet. Det er den samme prosessen uansett. Ikke vær redd for å mikse og matche siden du kan alltid starte på nytt hvis den endelige utformingen ikke oppfyller dine spesifikasjoner.
  • Legg tilbehøret. Når blomstene er alle sammen kransen og design er opp til dine standarder, vil det være på tide å legge til ornamenter og tilbehør. Igjen, dette vil avhenge av hva du ønsker. Du kan legge små bjeller, tistel, glitter og lignende til mix. Eller du kan la det tørt. Du kan legge en fin og ryddig bånd for å fullføre design eller du kan legge klokkespill. Det er i utgangspunktet opp til deg, forutsatt at det oppfyller målene på feltet for det.

Når du er ferdig, hammer en spiker på døren i ønsket høyde og henge kransen på den. Hvis kransen er for tykk på grunn av blomster og pyntegjenstander du har lagt, bare ta den ut og redusere tykkelsen.