E2r

Hvordan fjerne rust fra gressklipper

Gressklipperen kan lett utvikle rust

Gressklipperen kan lett utvikle rust, spesielt på bladene, når du bruker den til å skjære vått gress. Du må sørge for at bladene på din gressklipper er rust fri. Bladene får kjedelig når de er dekket med rust. Du kan enkelt fjerne rust fra din gressklipper med bare noen få enkle steg. Les trinnene nedenfor for å lære hvordan du gjør dette.

  • Rengjør gressklipperen. Det første du bør gjøre er å fjerne alt støv og skitt fra din gressklipper. Bruk en klut eller skrape bort skitt fra komponentene i gressklipper. Fjern jord og gress som har blitt fanget opp i gressklipper.
  • Bruk rust remover. Kjøp rust remover fra din lokale jernvarehandel. Fjern de rustne delene av gressklipper. Du kan se i brukerhåndboken av gressklipperen for å se hvordan du kan fjerne delene riktig. Forbered en stor container der du kan plassere de rustne deler. Hell litt rust remover i beholderen og plassere alle de rustne delene inne. Pass på at delene er neddykket i rustfjerner løsning. La rust remover å gjøre jobben sin i noen minutter eller timer, avhengig av hvor tykk rust er.
  • Børste av rust. Sørg for at du bruker gummi arbeidshansker når du børste av rust fra deler siden kjemikalier i rust remover kan skade hendene. Få en pensel og børste av rust fra gressklipper deler. Rust bør lett falle av. Hvis rust er fortsatt for tykk for deg å fjerne, plassere komponentene tilbake i rustfjerner bad og la den trekke i noen få minutter.
  • Vask delene. Etter at rust er helt fjernet, vaske delene under rennende vann. Du kan bruke børsten til å fjerne rust flak. Tørk av delene med en ren klut.
  • Beskytt gressklipper deler. Når delene er allerede ren, kan du spraye på rust blocker til komponentene for å beskytte deler fra utviklingsland rust i fremtiden. Du kan kjøpe rust blocker fra jernvarehandelen. Følg instruksjonene på flasken på hvordan du bruker rust blocker.
  • Erstatte gressklipper deler. Nå at delene er helt ren, kan du erstatte dem tilbake på din gressklipper. Kontroller at komponentene er satt inn i gressklipperen skikkelig. Du kan teste din gressklipper for å sørge for at det fungerer godt.
  • Lagring. Oppbevar gressklipperen på et rent og tørt sted hvor det vil være beskyttet mot tøffe værforhold.

Dette er fremgangsmåten i å fjerne rust fra din gressklipper

Hvordan fjerne rust fra gressklipper. Rengjør gressklipperen.
Hvordan fjerne rust fra gressklipper. Rengjør gressklipperen.

Dette er fremgangsmåten i å fjerne rust fra din gressklipper. For å forhindre rust fra forming på bladene, er det lurt å klippe gresset når det ikke er vått. Dette vil også gjøre rydde opp lettere for deg. Sørg for at du rengjør gressklipperen etter hver bruk, og før det lagres.