E2r

Hvordan finne erstatning skyvedør hardware

Hvis du allerede har en skyvedør i hjemmet ditt, og du er ute etter å finne erstatning skyvedør hardware, kan du spørre deg selv: "Hvor skal jeg begynne?" En god idé ville være å kjenne de ulike delene av skyvedør, slik at du kan navngi spesifikke delen du trenger for å ha erstattet.

Noen av delene dine skyvedør er laget av blant annet hjulene og aksler som fungerer som portens vektskivemekanisme, de horisontale eller vertikale skiver som holder hjulet og aksler og fest den til skyvedøren, sporene som skjuler kleshengere fra vis; kleshengere og hengsler som sikrer presis dør justering, dør guider som holder dørene på plass mens de er åpne, låsene, låser, og knotter, og reservedeler komponenter, inkludert fjærer og bolter at skyvedør vil typisk trenge . Andre hensyn du bør ta hensyn til er hvilken type skyvedør du har (glass, tre, etc.), og om det er lys til middels plikt (som for boliger) eller heavy-duty (for kommersielle eller industrielle sammenhenger) .

Hvordan finne erstatning skyvedør hardware.
Hvordan finne erstatning skyvedør hardware.

Å finne erstatning skyvedør hardware, ville det første du bør gjøre er å kontakte butikken der du kjøpte den originale deler. Det anbefales at du holder deg til samme merke når du installerer utskiftninger, slik at konsistensen av døren mekanismer kan opprettholdes. Forresten, noen butikker tilbyr gratis utskifting deler hvis du kjøper alle skyvedør komponenter fra dem. Også gjennom garantien for å se om du kan dra nytte av gratis reparasjon og utskifting installasjonen hvis den skyvedør er skadet innen ett år installasjon.

Et annet alternativ for deg ville være å finne oversikten over maskinvare butikker i nærheten der du bor. Et verktøy du kan bruke til å finne slike oppføringer ville være bbb.org . Begrens søket til nærliggende maskinvare butikker. Gjøre sammenligning shopping på nettet ved å ringe sine oppførte tall og leter etter de beste tilbudene rett fra komfort til ditt eget hjem.

Når du har valgt en bestemt maskinvare butikk som passer dine kvalifikasjoner, er det en god idé å nedlatende sine tjenester konsekvent. Dette vil gjøre deg i stand til å etablere en rapport med Merchandisers, og du kan be om å bli satt på deres e-postliste for rabatter og kuponger.

Hvordan finne erstatning skyvedør hardware.
Hvordan finne erstatning skyvedør hardware.

Enda en måte for deg å finne erstatning skyvedør hardware ville være å besøke nettsteder av skyve-dør deler distributører som johnsonhardware.com , cowdroy.com , og allaboutdoors.com . Du kan også prøve ut naturalhandyman.com , som viser koblinger til ulike erstatning skyve hardware distributører. Det beste med å besøke disse forskjellige nettstedene er at det kan gi deg en ganske god idé om de forskjellige stiler tilgjengelig, sammen med tilhørende priser. Dette vil gjøre deg i stand til å finne de billigste, beste kvalitet erstatninger tilgjengelig. Men vil du trenger å vite de nøyaktige spesifikasjonene av reservedeler du trenger. Hvis du ikke er helt sikker på dette, kan det være en god idé å leie en profesjonell til å vurdere de skadede delene som trenger utskifting.