E2r

Hvordan fikse et ødelagt vindu segl

En ødelagt vinduet segl er tydelig når du ser konstant kondens og tåke på vinduet glass ruter uavhengig av temperatur eller vær i og utenfor huset. De fleste selene er ganske robust og sterk. Det er ganske vanskelig å fjerne en brutt forsegling fra vinduet. Det vil vanligvis ta opptil 20 år før forseglingen ikke på deg. Husk imidlertid at hvis huset ditt er relativt ny, og du allerede merke noen tåkete vinduer, malere eller snekkere som bygde huset ved et uhell har utøvet det forårsaker forseglingen å smelte og bli sprø. Fikse det kan være en langtekkelig jobb, men det er ikke i det hele tatt ikke mulig å gjøre. Her ser du hvordan.

Hvordan fikse et ødelagt vindu segl. Fjern forsiktig vinduet fra rammen.
Hvordan fikse et ødelagt vindu segl. Fjern forsiktig vinduet fra rammen.
  1. Fjern forsiktig vinduet fra rammen. Du kan enkelt gjøre dette ved å løfte det opp og skyve det forsiktig ut. Bare sørg for at vinduet ikke er festet med skruer, så det er viktig at du dobbeltsjekke sidene og indre rammer bare for å være sikker. Hvis den er skrudd på, bare skru den ved hjelp av en passende skrutrekker.
  2. Se etter en profesjonell vindu glasscutter eller glassmester i ditt område. Sag aldri vinduet helt alene. Du trenger en ekspert for å gjøre dette for deg. Hvis du har vanskeligheter med å finne en glasscutter, kan du gå til nærmeste vindu detaljhandel butikk og spør hvor du kan leie en glassmester. Oftere enn ikke, vil de være i stand til å gi deg et par gode glasscutters som lett kan hjelpe deg.
  3. Hvis du ønsker å gjøre dette selv, kan du bare installere et helt nytt glass. Ta vindusrammen fra hverandre og nøyaktig måle sidene. Ta målingene til din lokale vindu butikk og gi det til selgeren som har ansvaret. Kjøp et nytt glass ved strengt å henvise til størrelsen. Gå hjem og montere vindusrammer rundt den nye glass. Dette burde fikse vinduet segl.
  4. Hvis du bor i et varmt klima, kan det hende du ikke trenger å fikse vinduet segl i det hele tatt. Som et spørsmål om faktum, kan den ekstra vind siver i sidene av vinduet ditt hjelpe lindre fuktighet og hotness som du opplever. Å ha et knust vindu segl eller to vil definitivt ikke være et problem for deg.

Hvis du finner denne prosedyren ganske vanskelig for deg å håndtere

Hvis du finner denne prosedyren ganske vanskelig for deg å håndtere, ikke nøl med å ringe en profesjonell til å fikse det for deg. Ikke tving deg selv eller andre, kan du gjøre mer skade på vinduene, og du kan ende opp med å bruke mer penger enn du burde. Det er også svært viktig at du alltid bruke beskyttende tannhjul som hansker og vernebriller. På denne måten vil du ikke å bekymre deg for unødvendige ulykker som kan komme din vei. Være forberedt til enhver tid og sørge for at bruke de riktige verktøyene når du gjør dette. Bare følg disse effektive trinnene, og du vil snart være på vei til en helt lukket vindu. Lykke til!