E2r

Hvordan du kan dekorere en liten plass og at det ser større

Dekorere kan være en fin måte å gjøre hjemmet ditt utseende mer koselig og behagelig. Beautifying ditt hjem kan gjøre det et fint sted å leve i. Noen ganger kan mangel på plass gjør det ganske vanskelig å dekorere. Du er nødt til å vurdere mange ting, som du er nødt til å presse en masse gjenstander inn i en slik begrenset plass. Men kan du designe noen liten plass til å se ut som om det var større. Et par enkle tips vil være lurt å huske når dekorere en liten plass til å gjøre det virke større.

Her er noen enkle tips om hvordan du kan dekorere en liten plass til å gjøre det ser større:

  1. Det viktigste du kan gjøre for å gjøre en liten plass virke større er svært enkel rydde opp. Skitt og rot kan gjøre plass ser og føles mer trangt enn det allerede er. Fordi det er så mange ting spredt rundt, tar det opp mer plass som det skal. Bare organisere og holde alle dine ting organisert vil hjelpe i å frigjøre sårt tiltrengt plass.
  2. Velg dine møbler med omhu. Du kan enkelt frigjøre mye plass ved å investere i multifunksjonelle møbler. Bord og stoler kan lett doble som en lagringsplass skap. Det kan være en fin måte å organisere ting mens på samme tid å få fordelene av høy kvalitet møbler. Du vil også kunne fri mer enn halvparten av plassen din.
  3. Sett en masse speil i verdensrommet. Speil skape illusjon av rom, som de kopierer utseendet på rommet ditt. Dermed lure de øyet til å se at det er mer plass. Også speil legge litt mer lys, noe som gjør rommet ser enda lysere. En måte å maksimere illusjon av speil er gjennom lys. En godt opplyst rom vil umiddelbart se mer romslig enn et svakt opplyst ett. I tillegg vil lyse fargetoner i vegger maksimere effekten enda mer.
  4. Ordne møbler klokt. Det finnes måter å ordne møbler for å gjøre det virke som om din plass er større enn det egentlig er. Først, bør du holde dem borte fra alle gangveier der folk kan passerer gjennom hele tiden. Du må ha plass til å gå og gjøre ting, og ha møbler i veien kan være ganske problemfritt. Den spiser også opp mye nødvendig plass. Ikke krampe på møblene alt på ett sted. Dette gjør stedet enda mindre fordi det gir av en rotete utseende. Prøv å sette noen plass i mellom møbler, for å skape en luftigere følelse. Dette vil skape en illusjon av rom.
  5. Maling alt i én farge. Dette betyr at vegger og møbler. Hvis du kan ha din laken, dyner, selv din sofa i samme farge, kan dette være gunstig.
Hvordan du kan dekorere en liten plass og at det ser større. Det viktigste du kan gjøre for å gjøre en liten plass virke større er svært enkel rydde opp.
Hvordan du kan dekorere en liten plass og at det ser større. Det viktigste du kan gjøre for å gjøre en liten plass virke større er svært enkel rydde opp.

Med disse enkle tipsene, kan du skape en illusjon av rom i en liten plass. Det er bare et spørsmål om å arrangere ting riktig.