E2r

Hvordan du installerer vinyl utskifting vinduer i andre etasje

Installere vinyl utskifting vinduer i andre etasje er ikke forskjellig fra å installere dem i første etasje. Men dette er noe vanskeligere å gjøre, spesielt siden du har tilgang til ytre deler av utskifting av vinduer på en høyde. Likevel er denne oppgaven ganske doable for en DIY'r. For å gi deg en idé, her er en generell retningslinje om hvordan du kan utføre denne installasjonen prosjektet.

Hvordan du installerer vinyl utskifting vinduer i andre etasje. Samle dine verktøy og materialer.
Hvordan du installerer vinyl utskifting vinduer i andre etasje. Samle dine verktøy og materialer.
  • Samle dine verktøy og materialer. Sørg for å ha verktøy og materialer klar før du starter denne DIY-prosjekt. Du trenger skrutrekkere, hammer, nytte kniv, caulk pistol, drill, drill bits og tang. Ikke glem å bruke vernebriller og ansiktsmaske, også. Disse vil beskytte deg mot støv og tre partikler. Sørg også for å verve noen til å være din assistent som vil gi deg de verktøyene som du installerer vindu erstatninger.
  • Kjøp nye vinyl utskifting vinduer. Først tar målinger av vinduene 'åpning. Spesielt må du få høyden og bredden. Ved hjelp av disse målingene, velge og kjøpe nye utskifting vinduer. Men sørg for å velge vinduer ¼-tommers mindre rundt.
  • Ta dine gamle vinduer utenfor rammen. Du vil fjerne vinduer fra inne i huset ditt. Men i noen tilfeller, må du få tilgang til utsiden av vinduene for å løsne stopper. I dette tilfellet, må du bruke en stige for å nå de andre-etasjers vinduer. Vær veldig forsiktig når du åpner den andre historien gjennom stigen. Og sørg for at du har din assistent i nærheten av deg for å gi deg verktøyene.
  • Sjekk rammene. Før du går videre til selve installasjonen, er det viktig for deg å sikre at rammene er fortsatt i god stand. Hvis de er litt skadet eller deformert, må du erstatte dem. Best å ha en proff til å gjøre utskifting.
  • Starte installasjonen. Du må ta vinyl vindu erstatninger inne, som de fleste av installasjonen kan gjøres fra inne i huset ditt. Start med ett vindu. Passer det inn i åpningen og trekker den inn Bor hull og fest alle deler av vinduene og følg produsentens instruksjoner. Etter dette, teste vinduet for å sørge for at det fungerer.
  • Caulk vinduet. Drivning bør gjøres fra utsiden, så du må klatre opp stigen igjen. Påfør en god mengde caulk å forsegle vindu inn i rammen.
  • Fortsette å installere de andre vinyl vinduer. Gjenta trinn 6 og 7 til de andre vinyl vindu erstatninger. For å gjøre ting mye enklere, sørg for å installere alle vinduene i rommet først før du går utenfor for å caulk dem på plass. Dette vil spare deg for mye tid og energi.

Hvis du følger monteringsanvisningen som følger med vinyl vindu erstatninger, sannsynligheten er stor kan du gjennomføre dette prosjektet veldig godt. Men forventer noen problemer hvis dette er første gang å gjøre denne typen prosjekt. Så for å forberede deg for jobben, bør du vurdere å studere eksisterende vinduer og være kjent med hvordan hver del fungerer.