E2r

Hvordan du installerer en indre vinduskarm

Hvis du har ennå til å få en vinduskarm

Hvis du har ennå til å få en vinduskarm, bør du kanskje til aksenten din vindu ved å installere en. Det gjør ikke bare du god estetisk, men også gir funksjonalitet. Det ville gi deg en horisontal plass som gir dybde til vinduet ditt og gir deg et sted å sette potteplanter eller din krus eller at kaken du bare bakt å kjøle det ned. Jeg vil anta skjønt at du allerede har en eksisterende terskel, og grunnen for å installere en er å erstatte den nåværende, som kan allerede være ustabilt eller selv brutt.

  • Første tingen å gjøre er å velge hvilken type tre du bruker. Du kan bruke eik, lønn, valnøtt, eller bare om noen type tre du har lyst. Hvis du ikke er kjent med tresorter, kan du bare ta en bit av den eksisterende du har, og bringe det over til maskinvaren, vil de være i stand til å hjelpe deg der.
  • Hvis du brukte caulk å forsegle vinduet, vil du kanskje løsne den første ved å kjøre en kniv eller sparkel (dette vil bli bedre som det er vanligvis brukt til slike oppgaver).
  • Neste ting du gjør er spore et mønster av karmen du skifter ut. Du kan bruke den eksisterende terskel og spore den på toppen av en treplate, men det være best hvis du bruker et stort stykke papir eller papp, så i tilfelle du ikke er i stand til å lirke eksisterende terskel ut i ett stykke. Det ville ikke være så vanskelig å spore den over. Du kan spore den på papiret ved hjelp av en markør. Helst en blyant, slik at du kan kutte ut papiret med nøyaktighet.
  • Når du fjerner eksisterende terskel, må du være forsiktig lirke det ut for å unngå ytterligere skade på veggen eller forklær.
  • Neste tingen å gjøre er å spore papir over stykke tre du skal bruke. Du kan også klemme papiret på tre hvis du har verktøy. Denne måten du ikke trenger å møysommelig spore den over. Deretter bruker maskinen (hvis du har en) kuttet ut det nye mønsteret av karmen du skal bruke. Være forsiktig med å gjøre dette for å unngå unødvendige skader.
  • Du ønsker kanskje å sand sidene av terskel for å ha en jevn overflate. Ikke over gjør dette slik at den nye terskel fortsatt passer perfekt på ditt vindu eller casement.
  • Hvis det ikke er en casement vindu, må du bruke forklær til å holde dem stabile. Du kan også bruke små L-rammer, men de kan ta litt av stilen du prøver å oppnå. Hvis de eksisterende aprons er fortsatt stabil, kan du likevel bruke dem til å spare litt penger.
  • Du kan bruke trelim til å feste den nye karmen eller negler, avhengig av hva som kreves. Også sette caulk å forsegle hvis nødvendig.
  • Siste tingen å gjøre er skjule bevis for reparasjon. Du ønsker en åpenbar reparasjon, slik at du bare trenger å matche lakken hvis den er skadet ved å fjerne den forrige terskel, og etterbehandling med beis eller lakk, er avhengig av hva hensiktsmessig. Sett av tid til å tørke.

Hvordan du installerer en indre vinduskarm. Første tingen å gjøre er å velge hvilken type tre du bruker.
Hvordan du installerer en indre vinduskarm. Første tingen å gjøre er å velge hvilken type tre du bruker.

Du kan nå slappe av og se utenfor vinduet med din plante / s og nyte en kopp kaffe og kanskje en bit av kaken på den nye terskel for en godt utført jobb.