E2r

Hvordan du installerer en flat stol rail på wainscoting

Wainscoting er også kjent som trepanel

Wainscoting er også kjent som trepanel. Imidlertid kan disse paneler også være laget av andre faste materialer. Dette er sporene på veggen som er mest sett i vanlige områder som stue, spisestue eller kjøkken. Wainscoting på et rom kan gjøre det ser elegant. Flate stol skinner kan settes på toppen eller på bunnen av wainscoting for å fullføre utseendet. Dette tjener et dekorativt formål, men det ble opprinnelig brukt som en barriere mellom veggen og en stol, derav navnet stol rail. Du kan installere en flat stol rail på wainscoting ved å følge de enkle trinnene nedenfor.

Her er fremgangsmåten som du kan følge hvis du ønsker å installere en flat stol rail på wainscoting:

Hvordan du installerer en flat stol rail på wainscoting. Skjær den flate stol rail.
Hvordan du installerer en flat stol rail på wainscoting. Skjær den flate stol rail.
  • Bestemme høyden. Bestemme høyden av den flate stol rail som skal hvile på toppen av wainscoting. Høyden er vanligvis opp til midjen, men det er helt opp til deg. De vanligvis bruker høyder som strekker seg 24-48 inches. Bruke en blyant og målebånd for å måle høyden på veggene i rommet. Bruk et nivå for å se om målingene er justert i hele rommet.
  • Skjær den flate stol rail. Neste steg er å kutte den flate stol rail i henhold til lengden du trenger for hver side av rommet. Hvis du finner ut at flat stol rail er ikke lang nok for lengden på den ene siden av rommet, hva du kan gjøre er å klippe 45-graders vinkel stykker og koble dem sammen når du installerer.
  • Legge på noen pigger. Skruene er hva du vil bruke til å sikre stolen rail på veggen. Igjen, bruke blyant for å markere hvor piggene vil bli. La like mellomrom i mellom stenderne for ensartethet. Det kan være bedre å la mindre områder i mellom stenderne slik at du er sikker på at de flate stol skinner vil holde seg på plass.
  • Sett den flate stol rail. Nå kan du installere den flate stol rail på wainscoting. Start på den ene delen av rommet og jobbe din vei rundt til du har nådd den delen der du startet. Pass på at du hammer i etterbehandling negler godt slik at paneling vil vises feilfri.
  • Male. Du har muligheten til å male wainscoting og flat stol rail. Du kan bruke samme farger for begge disse komponentene eller bruke forskjellige farger for å danne en kontrast og for å gjøre rommet mer interessant.

Dette er trinnene du må følge hvis du ønsker å installere en flat stol rail på wainscoting. Trinnene er ganske lett å følge hvis du har litt bakgrunn i trearbeid og konstruere. Når du arbeider, kan du ønsker å bruke arbeidshansker for å unngå å få små splinter av tre i hendene. Det finnes mange forskjellige typer stol rails som du kan bruke for ditt hjem.