E2r

Hvordan du gjenoppretter en kjedelig, slitt tregulv

Tregulv er stor for hus og andre områder fordi de legger en slik varm touch til den generelle innredning av rommet. De er også svært enkelt og billig å rengjøre og vedlikeholde. Men over tid, kan tregulv få riper og ser kjedelig på grunn av konstant foten trafikk. Når dette skjer, trenger du ikke å ansette en profesjonell til å gjøre gulvet skinnende nytt. Alt du trenger er noen enkle redskaper og litt know-how for å gjøre dine tregulv ser ut som nye. Denne guiden vil gi deg trinn for at dette hjem forbedring prosjektet.

  • . Forberede utstyr som du vil bruke for å ta opp avslutningen av tregulvet, vil du trenge følgende: drop kluter, slipende skjermer (100-grit), noen myk klut, en myk-stritter presse kost, et vakuum, en lakk pensel, mineral brennevin, en beholder med finish, en støvmaske, og fin-grus sliping svamp. Du vil også trenge å leie eller låne en gulv poleringsmaskin med vedlegg for slipeskiver, noen slipende pads, en elektrisk slipemaskin med random-bane, og en stor boks vifte for å holde arbeidsområdet godt ventilert.
  • Forbered gulvet og rommet som du skal jobbe i. Overfør alle veggdekorasjoner, møbler og andre elementer ut av rommet som du ønsker å fikse. Bare å flytte elementene til side ikke vil fungere fordi du vil være å skape en masse støv fra sliping av gulv. Hvis det ikke er mer plass til objektene, arrangere dem i en organisert haug og dekke hele greia med en dråpe klut. Sett opp boksen fan foran et åpent vindu i rommet. Ikke glem å åpne et annet vindu på den andre siden, og like utenfor det området som du vil arbeide i. Satt viften til eksos for å holde støvet sprer utenfor.
  • Sand kjedelig tregulvet. Sett i et slipemiddel pad på rattet i gulv poleringsmaskin. Ikke glem å bruke ditt støvmaske, og briller hvis du har dem, før sliping området. Utføre noen praksis kjører i midten av gulvet delen som du ønsker å forbedre. Øv til du blir komfortabel med å betjene poleringsmaskin. Bytt skrubber og satt i en 100-grit sliping skjermen på poleringsmaskin din. Sand hele overflaten, fremover og bakover.

    Sørg for at hver passering overlapper den forrige. Fjerne alt støv gjort av sander med en sopelime. Støvsug opp fastsittende skitt og tørke gulvet med en fuktig klut. Sjekk overflaten for noen merkbare riper eller flekker når gulvet er tørt. Hvis du fortsatt se noen mønstre eller slitasje, sand på gulvet igjen. Naturligvis kan slipemaskin ikke områder som er for liten, eller ligger i hjørnene. For eksempel, som de deler der gulvet tiltrer veggene, bruker tilfeldig bane slipemaskin. Bruk sliping svamp å gni tre langs korn.

  • Rengjør gulvet grundig. Ved bruk av vakuum, rydde opp alt støv og skitt på overflaten. Bruk kost for å skrubbe områder som vakuum ikke kan rengjøre. Fukt en myk klut med white spirit eller løsemidler. Bruk denne til å tørke hele gulvet. Dette vil fjerne spor av slipt finish på tre overflaten. Etter tørke området, slå av viften og kjøre vakuum over hele overflaten en siste gang.
  • Børsten på nytt strøk med lakk. Hvis du trenger å kjøpe en lakkpensel for dette prosjektet, sørg for at du får en profesjonell kvalitet en. Gode børster kan være ganske kostbar, men de er svært motstandsdyktig mot shedding og ville ikke la noen stygge bust på lakkerte overflater. Påfør en 3-tommers bånd av lakk eller overflate langs den ene veggen er baseboard. Det bør være minst 2 meter ned på sidene. Med et bredere pensel, helst fem-tommers en, påføre et lag med avslutning over gulvet, og pass på at pelsen er satt på jevnt. Arbeid i retning av plankene. La dette tørke helt deretter feie hele overflaten en gang til.

Å holde nylig refinished tregulv skinnende

Hvordan du gjenoppretter en kjedelig, slitt tregulv. . forberede utstyr som du vil bruke.
Hvordan du gjenoppretter en kjedelig, slitt tregulv. . forberede utstyr som du vil bruke.

Å holde nylig refinished tregulv skinnende, sørg for at du tørker opp søl så snart som mulig. Bruk en myk klut eller noen papirhåndklær for å unngå skrapes overflaten. For klissete væske, kan du bruke en fuktig klut for å rydde opp i rotet, men sørg for å tørke området umiddelbart etter. Hold støv og sand ut av huset ved å sette i ytre matter.