E2r

Hvordan bruke en romdeler som en del av innredningen din

Romdeler er svært effektive og effektive verktøy for å maksimere plass i ditt hjem. La oss si at du bor i en ett-roms boareal, for eksempel, kan du bruke romdeler å tydelig markere de ulike områdene i det rommet - disse ulike områdene blir ditt soverom, stue, spisestue og rekreasjonsområde. En annen måte romdeler brukes ville være som en dekorasjon stykke, spesielt hvis du bor i en leid leilighet som du ikke har lov til å pusse opp eller endre på noen måte. Uansett hvilken situasjonen din er, her er noen tips for deg å huske på hvis du er interessert i å bruke en romdeler som en del av innredningen din:

Hvordan bruke en romdeler som en del av innredningen din. Kjenne de ulike romdeler du kan bruke.
Hvordan bruke en romdeler som en del av innredningen din. Kjenne de ulike romdeler du kan bruke.
  1. Kjenne de ulike romdeler du kan bruke. En stor del av hvordan romdeler vil bli brukt som dekorasjon midtpunktet ville være hva slags romdeler det er. Det er mange tilgjengelige seg i markedet, inkludert foldedører og sammenleggbare skjermer (rom skjermer, personvern skjermer, og divider skjermer), gardiner og forheng, og selv store møbler som skap som dobbelt så skillevegger. Du kan handle for billige romdeler fra butikker som Target og Walmart, du kan også se etter tidligere eide de fra antikke salg og sparsommelighet butikker. Har dem pusset billig, eller du kan dekorere dem selv. Du kan bruke lette, bærbare sammenleggbare skjermer som midlertidig romdeler under bestemte situasjoner bare. Hvis du har gjester, for eksempel, kan du enkelt sette opp en skillevegg mellom kjøkken og spisestue, slik at du ikke vil være bevisst på dine gjester å kunne se deg som du forberede måltidet.
  2. Planlegg rundt innredningen i rommet. Bruk romdeler å komplettere resten av rommets utforming. Rådfør deg med en fargehjulet for å vite hvilke farger som fungerer best med din nåværende fargevalg. En annen teknikk er å finne en bagatellisert farge på rommet ditt, og deretter matche det til romdeler. Hvis du føler at rommet ditt er litt kjedelig og nøytral for din smak, velg en romdeler med iøynefallende farger - dette ville gjøre romdeler et design midtpunktet til rommet ditt.
  3. Vær kreativ. Den gode ting om romdeler er at de er en trygg og enkel måte å eksperimentere med design. Hvis du ønsker å utøve din kreativitet, men er ikke helt sikker på om du er klar til å bruke den til selve stua vegger, kan du velge i stedet for å konkretisere ideene dine ved hjelp av romdeler som medium. Male det som du vil, ved hjelp av eksotiske utskrifter og mønstre, du kan lime unike stoffer til det, eller tack dine favoritt tegninger og skisser på den. Nøkkelen her er å gi slipp på hemningene og få så kreativ som du vil!
  4. Gå utilitaristisk. Du kunne ha lommer installert i din romdeler, til å gi den ekstra formål og for å bruke det som en svært effektiv rom saver. Hvis du har et hjemmekontor, kan du bruke den til å gi deg privatliv og visuelt avgrense stua fra din arbeidsplass.

Dette er bare noen av ideene du kan jobbe med når du planlegger å installere en romdeler som en del av innredningen din. Alternativene er begrenset bare av ideene dine, så gå videre og gjerne eksperimentere! Lykke til, og ha det gøy!