E2r

Hvordan å lage en no sy vindu gesims

Har du tørt, kjedelig, vanlig ser huset interiør

Har du tørt, kjedelig, vanlig ser huset interiør? Med litt kreativitet deg og kan forvandle din kjedelig leter interiør med et vindu gesims. Det er en dekorativ vindu topper som er laget av tre og ofte dekket med stoff. Det dekker eksisterende vinduer. Det kan også krone eller egendefinerte lister for allsidighet til å passe ethvert rom dekor. Vinduene dine vil sikkert ende opp som ser høy og grand med DYI vindu gesims. Det er lett å lage, og du er garantert å ha et nytt utseende til ditt hjem. Bare følg disse enkle trinnene.

Hvordan å lage en no sy vindu gesims. Lim og deretter spikre boksen sammen.
Hvordan å lage en no sy vindu gesims. Lim og deretter spikre boksen sammen.
  • Målinger. Du må måle den faktiske bredden på vinduet du ønsker å dekorere. Bestem deg for den delen av vinduet du vil tildekket eller hvor høyt vindu gesims vil være. Huske å forlate 2 inches til bredden av hver side for å gi en innrømmelse sidene av gesimsen å være festet til veggene.
  • Lage et mønster. Dette vil minske sjansene for at du gjør feil mål når du kutter tre. Hold opp mønsteret mot veggen for å visualisere hvordan gesims vil se ut og foreta nødvendige justeringer.
  • Kutt tre. Ved hjelp av en ferdighet så eller elektrisk sag, være ekstra forsiktig i å kutte tre. Bruk vernehansker og vernebriller. Deretter smører kantene med sandpapir for å hindre små grove partikler av tre fra stikker ut. For stengene, trenger du to flere brikker av samme høyde som vinduet gesims, men gjøre disse stykke 03:57 inches bredere.
  • Lim og deretter spikre boksen sammen. Påfør trelim med en børste til skrå kanter. Bruk Hjørne klemmer i holder planken sammen når sikre den med spiker. Fest øverste gesims og nedre trim ved hjelp av samme lim og spiker metoden.
  • Helkledd eller trevindu gesims? Bare legge den valgte stoffet ved sentrering av tre og sikre sidene med en stift pistol. Du kan også bruke spray lim for å feste stoffet til tre. For trevindu gesims bare bruke en primer før du begynner å male den med din valgte farge. Hvis du ønsker en detaljert flekk eller naturlig tre finish bruke en Shellac eller polyuretan beis eller spray lakk.
  • Støping. Bruk en krone molding på toppen og trim molding nederst for å kle opp vinduet gesims. Å lage den perfekte kutt for krone listverk, bruk en tilbake sag og gjærkasse å gjøre det avkuttede hjørnet kutt. Monter delene sammen, og du bør ha vinduet gesims eller boksen montert.
  • Installer. Det eneste som gjenstår å gjøre er å henge vakre vindu gesimsen på veggen. Marker veggen slik at du vet hvor du skal nøyaktig spiker. Bruk "L" braketter og skruer for å sikre din gesims.

Nå som du vet det grunnleggende

Nå som du vet det grunnleggende, få rett på å gjøre ditt vindu gesims. Enten det er tradisjonell eller tilpasset design, vil det alltid være et utmerket valg for solskjerminger. Gjør det selv vil også bringe i "wow-faktor" inn i hjemmet ditt.