E2r

Hvordan å kutte glass for en mosaikk backsplash

Så, er du arbeider med en mosaikk backsplash med glassfliser. Det er et fantastisk prosjekt med høy vanskelighetsgrad. Vel, kan selve prosessen være en tad litt lettere hvis skjæringen ikke krever delikat og presisjon skjæring. Vel, er du arbeider med materiale som kan knuses og bryte med feil mengde kraft som gjør denne fasen av prosessen kritisk og ganske risikabelt. Likevel kan selv en nybegynner gjøre det hvis han vet hvordan du gjør det. Her er fremgangsmåten for å få din glass kutt uten at det knuses og sprekk rett foran deg.

Hvordan å kutte glass for en mosaikk backsplash. Forbered verktøy og materialer.
Hvordan å kutte glass for en mosaikk backsplash. Forbered verktøy og materialer.
  • Forbered verktøy og materialer. Forutsatt at du har glassfliser på klar, vil du ønsker å ha en rekke verktøy forberedt også. Verktøyene du trenger er nemlig et arbeidsbord, en svart markør, et verktøy kniv (en som kan kutte glass fliser som normalt omtales som oljet glass cutters), et par korte nosed tang, hansker og beskyttelsesbriller. Før noe annet, sørg for å ha beskyttelsesbriller og hansker før håndtering av glass. Dette vil beskytte deg mot utilsiktet nips og kutt. Lay Glasfliser ned på bordet for å fortsette med fase 1 av prosessen.
  • Markere glass flis. Få din hersker ut og begynne å måle dimensjonene på glass som du skal skjære. På dette punktet, vil du ønsker å bruke et metall linjal og svart markør for denne fasen av prosessen. Bruk markøren til blekk prikker på glasset som en guide for kuttet. Når det er gjort, må du fullføre merker inking linjene med linjal og prikkene som en veiledning. Pass på at merkene er bare rett med hensyn til dimensjon.
  • Begynne å kutte glasset. Nå som de merker og linjer er på plass, kan du bruke kniv for å begynne å kutte stykke glass flis. På dette punktet, vil du ønsker å bruke metall hersker igjen. Hold det guiding langs den markerte linjen du har gjort tidligere. Plasser tuppen av kniven på glasset begynner fra begynnelsen av linjen. Fluidmessig, press og kjøre kniven ned enden av linjen. Trykket her er kritisk. I utgangspunktet, vil du det fast nok til å skape en dyp fure langs linjen i glass, men ikke hardt nok til at glasset knuses. Going for myk vil bare gjøre en ripe som du ikke ønsker. Trykket langs linjen bør være enda så vel.
  • Bryt av bitene. Når kuttet er gjort, løfter glasset opp litt og pisk ut tangen. Bruk tang til å klippe og bryte av stykke glass langs sporet eller partituret du opprettet med kniv. Hvis du har gjort kutt akkurat, bør glasset stykke komme rett av og smekk på sporet slik at du med et perfekt slåtte stykke glass.

Etter bryte av stykke glass

Etter bryte av stykke glass, sand ned glasskantene litt med en kvern. Hvis du ikke har dette, kan du prøve sandpapir. Kantene på glass flis kan være litt røff, og du vil definitivt ønsker disse jevnere mens du arbeider på backsplash.