E2r

Hvordan å kutte en bi - fold dør

Bi-fold dører er typisk doble dører som kan foldes når den åpnes. Ja, er du sannsynligvis kjent med andre porttyper som skyvedør. Vel, er bi-fold dørtype et alternativ til disse og er ofte brukt som romdeler som lett kan åpne opp ved å brette dørene som du åpner skaper et enkelt stort åpent rom.

Vanligvis

Vanligvis består strukturen av døren 2 dørpanelene sammenkoplet med hengsler. Det andre panelet er da festet til portstenderen via hengsler, men på motsatt retning eller på siden av det andre panelet. Bunnen og øvre delene av en bi-fold dør blir holdt på plass av roller spor og foringsrør, slik at de kan opprettholde en enkelt linje av bevegelse når åpnet eller lukket. Nå, siden avstanden mellom øverste og nederste delen av portstenderen ikke kan være sammenfallende med de vanlige doble dørpanelene tilgjengelig, må du kutte trim slik at panelene vil passe perfekt. Dette blir sagt, her er noen trinn på hvordan å kutte det akkurat.

  • Installere roller spor. Forutsatt at du ikke har installert noe ennå, starte med å installere sporene at bi-fold dører vil følge når du åpner og lukker dem. Start med den øverste først. Du må ha joist skruer for å feste de spor, så vel som "L" pivot braketten øverst. Sporene vil bli brukt til å skyve panelene sammen og braketten vil tillate dreining av hvert panel. Bruk skruer til å feste den til selve dørkarmen. Når det er gjort, fortsetter til den nedre delen av døren. På dette punktet, trenger du ikke spor siden døren vil praktisk talt henge fra toppen dørkarmen. Alt du trenger for den nederste delen er "L"-braketten med terpinner.
  • Måle plass. Måle hele lengden av døren og sammenligne den med hele høyden av dørkarmen. I utgangspunktet vil du ønsker å ha en ½ tommers plass, i det minste, mellom braketten og spor og selve døren. Døren skal suspenderes helt. Selvfølgelig, hvis målingene ikke stemmer overens, vil du bli pålagt å kutte toppen eller bunnen, eller begge deler. Det anbefales å kutte fraksjoner av den målte plass nødvendig fra både toppen og bunnen for en planert utseende.
  • Skjær dørpanelene. Nå som du har målingene for kutt, sette den på miter din så via bladet markører og begynne å kutte. Når du gjør kutt, er det tilrådelig å sand de øverste og nederste delen med fin-sandpapir for å fjerne alle løse splinter fra trevirke. Teste ut dørpanelene hvis de er gode å gå.

Hvordan å kutte en bi - fold dør. Installere roller spor.
Hvordan å kutte en bi - fold dør. Installere roller spor.

Hvis målingene er i tråd med den plassen du ønsker, og deretter installere terpinner øverst og nederst del av dørpanelene og installere dørene inn i døråpning. Sørg for å sjekke om det er nok plass på dørene åpne, folder, og nære uten noen hindring.