E2r

Hvordan å henge gardinene med gardin ringer

Gardinene er den beste løsningen for å gi den gamle vanlig vindu noen tegn og liv. Bruken av gardiner har vært permanent på listen over en interiørarkitekt i å fullføre en titt på et rom. I hengende gardiner, er bruken av gardin ringer en av de vanligste metoder. Motsatt til noen spilleregler, er oppgaven med hengende gardiner ikke måles etter hvor fort du har oppnådd den oppgaven. Snarere, være klar til å ta din tid i dette nitid arbeid. Som de sier, når gardinene ikke henger skikkelig, det ødelegger sin svært formål.

Her er fremgangsmåten du kan følge i hengende gardiner med gardin ringer:

Hvordan å henge gardinene med gardin ringer. Etter at du har valgt riktig stang.
Hvordan å henge gardinene med gardin ringer. Etter at du har valgt riktig stang.
  • Først må du kjøpe riktig type og dekorative type stang som passer ditt vindu perfekt. Sørg for å kjøpe den typen som vil koordinere vinduet ikke bare etter farge, men også av lengde og stil.
  • Etter at du har valgt riktig stang, er du nå klar til å kjøpe dine gardin ringer. Gardinringer kommer også med et bredt utvalg å velge mellom. Du kan matche ringen finish (om det er bass eller metall) til stangen. Men enda viktigere, må du vite hvor mange gardin ringer du trenger. Å sørge for tilstrekkeligheten av gardin ringer du vil kjøpe, kan du dele stangen eller vindu panel lengde i 6. Dette er for å unngå trengsel av gardin din. Du må tillate minst seks inches avstand mellom gardin ringer. Du må også være oppmerksom på diameteren på ringene versus diameteren på stangen. Du har å gjøre ringene lysbilde like lett. Å få de riktige målinger, din ringer må være bredere med ¼ tomme enn stangens diameter.
  • Når du har din stenger og ringer klar, kan du nå velge gardiner som passer din dekorative plan, så vel som et sted hvor det er å bli hengt. Før du starter arbeidet, sørg for at det ikke er noen hindringer rundt området, spesielt hvis du skal bruke en stige. Prioritet må være din sikkerhet, og du kan oppnå dette ved å opprettholde stigen stabilitet mens du er på toppen av det. Det er alltid best å vite når du trenger hjelp, spesielt når du arbeider med store vinduer med en like stor gardiner.
  • Legge dine gardiner i et område for enkel vedlegg av klipp. Du kan starte på utsiden enden av stangen før du har festet alle ringene. Den siste ringen skal ha en avstand på ½ tomme fra stangen kanten. Du kan finne stoppers nyttig for å hindre ringene fra å skli utenfor kanten av stangen.
  • Når du har hengt stangen sammen med gardin, kan du nå jevnt plass ut gardin ringene slik at gardin folder vil henge besnærende.

Hengende gardiner er ofte gjort av profesjonelle installatører og interiørdesignere. Men det kan også være en "gjør-det-selv" oppgave vurderer du har et kreativt sinn og en organisert smak.