E2r

Hvordan å handle for møbler trinser

Det kan være en bjørn å flytte møbler rundt

Det kan være en bjørn å flytte møbler rundt, spesielt hvis du er en av dem som liker å ofte flytte rundt møbler for å skape nye innstillinger i ditt hjem eller på kontoret! Bortsett fra stoler, som du enkelt kan løfte og bære, kan jeg ikke tenke på noen møblet der du ikke har til å bruke for mye krefter på å flytte den rundt. Dessuten, hva om skade på gulv på grunn av dra eller utilsiktede bulker i veggen, etc?

Hva er da løsningen på dette problemet

Hva er da løsningen på dette problemet? Svaret er ett ord, 'hjul'! Trinser er små valser eller glidere som er montert ved enden av stolben eller bunnflatene på andre typer av møbler. Opprinnelig brukt bare på stoler, kan hjulene være tilknyttet noen møbel, gjør som enkel bevegelse, uten å skrape eller dra over gulvet. Her er litt nyttig informasjon om møbler hjul og hvordan å handle for dem.

Hvordan å handle for møbler trinser. Matchende hjul til møbler.
Hvordan å handle for møbler trinser. Matchende hjul til møbler.

Typer møbler hjul
Trinser til møbler er produsert som hjul eller flate seilfly. Caster hjul kan videre kategoriseres i enkeltrom, dobbeltrom eller ball-wheel hjul. Hvis møbler er å bli flyttet rundt ofte, så bruker hjul hjul er best, mens glider brukes til balanse og stabilitet for møbler eller annet utstyr som ikke blir flyttet så ofte.

Matchende hjul til møbler
Vekten og arealet av et møbel er de viktigste determinanter når de bestemmer på hvilken type møbler hjul du trenger å kjøpe. Møbler som er lett og kompakt - en stol eller en vogn - krever ikke mer enn fire single-hjul hjul. Andre stykker som er større og bulkier trenger dobbel eller ball-wheel hjul, som distribuerer vekten over bunnen overflaten, som gir både stabilitet og mobilitet.

Caster materialer
Møbler og andre typer hjul er laget av forskjellige materialer, avhengig av formålet de er vant - industri, detaljhandel, etc. Vanligvis er gummi, nylon og polyuretan hjul brukes hjemme, på kontoret eller detaljhandel møbler, hvorav nylon hjul må brukes for teppebelagte eller dekket gulv bare. Trinser av stål brukes til grove overflater eller i områder hvor varme eller fuktighet er høy. Listet nedenfor er noen eksempler på hvilke møbler hjul brukes til ulike typer gulv ...

Det kan være en bjørn å flytte møbler rundt. Hva er da løsningen på dette problemet.
Det kan være en bjørn å flytte møbler rundt. Hva er da løsningen på dette problemet.
  • Myk gummi hjul: myke og harde tregulv, fliser, marmor, linoleum osv.
  • Nylon trinser: teppebelagte eller sammenfiltret gulv
  • Polyuretan: alle typer gulv unntatt mykt tre, vinyl gulvbelegg eller malte betongflater.
  • Stål eller andre metaller hjul: grove gulvflater, industrigulv, harde overflater som asfalt, osv.

Hvor kan jeg kjøpe
Trinser til møbler kan bli funnet i jernvareforretninger, store møbler og hjem innredning kjeder som Home Depot, Sears, etc. Noen produsenter selger også direkte til kunder, ellers kan du gå gjennom regelmessige grossist og distributør kanaler. Endelig, det er alltid på Internett, der du kan bla gjennom produsentens kataloger og med bestille tilpassede hjul for å matche interiøret dekorere ordningen!

Simply, holde informasjonen ovenfor i bakhodet når du setter ut for å handle for møbler hjul, og du bør ikke ha noen problemer i det hele tatt!