E2r

Hvordan å bakgrunnsbilde med brunt håndverket papir

Brown håndverket papir har mange bruksområder

Brown håndverket papir har mange bruksområder. Det er flott for kunst og håndverk prosjekter og er ofte brukt for papirposer. Men annet enn det, er brun håndverket papir stor for vegger også. Du kan bruke det som bakgrunnsbilde for en kostnadseffektiv måte å gi rom vegger en makeover.

  • Kjøp din brune håndverket papir. Du kan kjøpe store mengder brunt håndverket papir i noen håndverket forsyning butikken. Å vite hvor mye du trenger, måle størrelsen på rommet for å ha en omtrentlig hvor mye brunt papir du trenger å kjøpe.
  • Rengjøre veggene. Før du kommer i gang, bør du først rense veggene fra rester, støv og spindelvev. Det er viktig å arbeide med rene vegger når du skal sette noen form for tapet.
  • Riv opp brun håndverket papir. Når du rive opp papiret, sørg for å rive den opp i biter som ikke er for stor eller for liten. Store deler er vanskelig å forholde seg til, mens små biter vil ta en evighet å sette opp. Du kan rive opp papiret i forskjellige former og størrelser, og deretter krølle papiret for å skape tekstur på veggene.
  • Pensle veggen med tapetlim og stokk papiret. Noen mennesker bruker Elmer er lim for å lime den brune håndverket papir, men det er mer fornuftig å bruke tapetlim. Start på hjørnet eller kanten på veggen og deretter jobbe din vei til midten. Bruk de rette kantene på papiret for hjørner og kanter for å gjøre det enklere for deg å arbeide med den brune håndverket papir. Trykk på brunt papir til veggen og flate ut eventuelle bobler som kan danne. Hvis brunt papir har rynker, la det være. Det vil være stor for vegg tekstur og for å dekke opp eventuelle feil på veggen. Etter stikker ett stykke papir, skrap papir for å sikre at det fester seg til veggen godt før du går videre til et annet stykke papir.
  • Fjern overflødig lim på veggen. For å fjerne overflødig lim på veggen, kan du bruke en fuktig svamp og tørk forsiktig lime off. Det er viktig at svampen ikke inneholder for mye vann da dette kan påvirke lime og papiret.
  • Tillat bakgrunnen tørke. Når du er ferdig limer den brune håndverket papir på veggen, gi det litt tid å tørke. Det vil være best å la den være alene i minst 24 timer for å sikre at veggene og lim har tørket helt.
  • Forsegle i veggene. Etter veggen lim har tørket helt, børste alle veggene med klar lakk eller polyuretan å forsegle det i. Dette vil beskytte din vegg, gir den en god finish og vil gjøre veggene vare lenger.

Hvordan å bakgrunnsbilde med brunt håndverket papir. Kjøp din brune håndverket papir.
Hvordan å bakgrunnsbilde med brunt håndverket papir. Kjøp din brune håndverket papir.

Redecorating veggene med brunt håndverket papir tilbyr en rekke fordeler. Ikke bare er det billigere enn å kjøpe ekte tapet, men det gir også en god ferdig utseende når installert på riktig måte. Den ferdige utseendet på brune håndverket papiret ser elegant og kan gjøre ethvert rom føler homier. Det er en flott teknikk å bruke for å gi rom vegger en makeover uten å måtte bruke så mye.