E2r

Dekorativ vegg monteres vin racks

Lag stilige uttalelser ved hjelp dekorativ vegg monteres vin racks

En vin rack er et praktisk element nødvendig for forsvarlig oppbevaring av vin, holde kork i konstant kontakt med vin, slik at korken ikke tørker opp eller bli med mugg. Men langt fra de utilitaristiske tre racks brukes av vinhandlere og eiere av ekspansiv vinkjellere, vin racks på kjekk smijern eller tre kan legge til stil og innredning av kjøkken, spisestue eller underholdning rom. Det spiller ingen rolle om du elsker strømlinjeformet moderne stil, eller en romantisk Old World franske land eller toskansk stil, det er en vin rack som vil passe til innredningen.

Dekorativ vegg monteres vin racks. Midtpunkt i et hjem bar.
Dekorativ vegg monteres vin racks. Midtpunkt i et hjem bar.

Veggmontert vin racks har en bonus plassbesparende funksjon, siden de ikke tar opp dyrebar counter plass. Og husk at de kan monteres på en hvilken som helst vertikal plass, som for eksempel på slutten av en øvre skap eller en smal vegg mellom kjøkken og spisestue, noe som gjør det meste ut av 'død' plass.

Her er to stil ideer om hvordan du kan forbedre din innredning og skape et samlingspunkt med veggmontert vin racks.

Trinn 1

Midtpunkt i et hjem bar. Hvis du har en media rom med en bar for underholdende, hvorfor ikke ta din innredning fra vanlige øl tegn og racerbil plakater, til et nytt nivå av eleganse og raffinement? Skape et samlingspunkt på en stor vegg med en tre vegg montert vin racks. Plass dem i en trekantet mote med midten stativet er den høyeste, og de to andre parallelle med hverandre og av til side. Ordne en annen del av veggen kunst under den høyeste vin rack. For en toskanske føler, velger et vakkert maleri eller innrammet utskrift av det toskanske landskapet eller en trattoria ligger i et pittoresk piazza. Du kan også decoupage etiketter fra dine favoritt årganger på skum bord deretter montere collagen i en sofistikert ramme. Vinprodusenter ofte bære store plakater av spesielle eller årlig utgitt årganger. Disse kan elegant innrammet i tillegg. Legg hengende anheng lys som passer til stilen til lyse opp displayet.

Trinn 2

Fransk landet spisestue. Klassisk fransk toile mønstre og en elegant smijern vegg montert vin rack arbeid i harmoni for å transportere spisestuen til den praktfulle franske landsbygda. Start med vegger i en beroligende nyanse av blek blå himmel eller varm gul, med tre trim aksent i buttery krem. Skape et samlingspunkt over en server med en svart smijern veggmontert vin rack. Foruten det, ordne en gruppering plater og fat hengt på veggen med individuelle plate kleshengere i franske landet temaer som solsikker eller roosters. Bære temaet til en svart smijern lysekrone med utstyrt med individuelle pære nyanser i svart og hvitt sjekk. Legg sorte og hvite toile stol puter for å gjøre dette rommet elegant unikt. Ordne hvit keramikk på en svart Hutch, en antikk sølv te sett og brett på serveren, og en bolle med frukt på bordet for siste finpuss.

Denne artikkelen ble skrevet av forfatteren hadde Walldecorandhomeaccents.com - en online veggen kunst butikk med abstrakt kunst på veggene , metall veggen skulptur og metall veggen vaser .