E2r

Å bli kvitt en gopher: hage skadedyrbekjempelse

Eliminer jordrotter eller bakken ekorn med disse gopher trap ideer

Har du hauger av skitt dukke opp i plenen eller hage? Er det noe som gumlet på planter og grønnsaker? Hvis svaret på disse to spørsmålene er "ja", har du sannsynligvis ha minst én gopher bosatt på eiendommen. Denne artikkelen vil lære deg hvordan du kan bli kvitt jordrotter, enten du velger å fang og slipp eller utrydde dem.

Jordrotter er Burrowers og de liker fuktig jord fordi det gjør det lettere for dem å tunnel, grave og beiter på den deilige vegetasjon vokser i hagen din. Enhver god gopher vil prøve å flykte hvis du snuble over ham gjøre sin "pesky" gjerninger. Men, de har blitt kjent for å angripe eller bite når de føler provokasjoner.

Å bli kvitt en gopher: hage skadedyrbekjempelse. Bruk en lang pinne for å finne gopher tunnel.
Å bli kvitt en gopher: hage skadedyrbekjempelse. Bruk en lang pinne for å finne gopher tunnel.

Gopher fangst er langt den mest effektive måten å bli kvitt disse skadedyr. Fellene ikke krever agn, men de krever litt tålmodighet fra din side. Organiske dyrkere foretrekker gopher fangst som det ikke ansette noen kjemikalier. Her er hvordan å bli kvitt jordrotter bruker feller:

  1. For å få gopher kontroll, er det første du må gjøre å grave et hull i gopher haugen for å finne gopher tunnel.
  2. Bruk en lang pinne for å finne gopher tunnel. Det er vanligvis mellom en og to meter fra haugen. Du vet det når du finner det som det vil være en tunnel går i begge retninger.
  3. Sett to cocked feller inn i tunnelen. Sett fellene rygg mot rygg. Uansett hvilken vei gopher kommer gjennom tunnelen vil han bli fanget og drept.
  4. Etter at du har plassert fellen, er det viktig at du dekker hullet du gjort med skitt. Hvis jordrotter ane noen lys i sine tunneler, vil de fylle sine tunneler med skitt og forlate dem.
  5. Når gopher reiser gjennom tunnel til haugen, vil han bli fanget i fellen. Du bør vente minst 24-36 timer før du sjekker fellen. Fjern døde gopher og plassere ham i en forseglet plastpose og kaste posen i søpla.

I tillegg til feller, er gift annen metode du kan bruke for å bli kvitt din eiendom av jordrotter.

Eliminer jordrotter eller bakken ekorn med disse gopher trap ideer. Sett to cocked feller inn i tunnelen.
Eliminer jordrotter eller bakken ekorn med disse gopher trap ideer. Sett to cocked feller inn i tunnelen.
  • Hvis du bruker giften pellets eller gass i dine gopher tunneler og finne deg den døde skrotten, bør du forsegle den i en plastpose og kast den. Dyr (som katter og hunder) som gnage eller spise en forgiftet gopher kan bli syke og dø.

Andre tips for å bli kvitt din eiendom jordrotter inkluderer:

  • Oppmuntre fugler til din eiendom, spesielt hauker og ugler. Gi dem reirkasser, mat og vann.
  • Holde plenen klippes og ugress trukket. Dette vil gjøre det mulig rovfugler å få øye på jordrotter enkelt.
  • Hvis jordrotter er et problem i grønnsakshagen, lå hardware klut to feet under hagen din overflate. Dette vil holde jordrotter fra tunneldrift i hagen din og spise dine grønnsaker. Hvis de ikke kan komme til godbitene, vil de tunnel andre steder.

Enten du arbeider med pesky jordrotter eller bakken ekorn, som gir hage skadedyrbekjempelse er en nødvendighet for avling overlevelse. Forhåpentligvis disse tipsene vil hjelpe deg med dette pest problem.