E2r

Hvordan velge en grønn sentralstøvsuger

Hvis du er i markedet for en sentralstøvsuger for hjemmet ditt

Hvis du er i markedet for en sentralstøvsuger for hjemmet ditt, gå grønt. Sentralstøvsugere systemer er installert i ett område av ditt hjem. Motoren og samler enhet er bygget inn i et bestemt område av huset. En lett huset er så koblet til enheten for å suge ut skitt, støv og rusk. Eksempler på grønne sentrale støvsugere er de laget av Imperium, Vacu-Flo og Vacu-Maid.

Det er flere spørsmål du må stille deg selv før du velger en grønn sentralstøvsuger.

Hvordan velge en grønn sentralstøvsuger. Det er laget av resirkulerbare eller gjenbrukes materialer?
Hvordan velge en grønn sentralstøvsuger. Det er laget av resirkulerbare eller gjenbrukes materialer?

Er det bærekraftig? Du vil at sentralstøvsuger å vare så lenge som mulig. Det er sentralstøvsugere systemer som har det som kalles en bryter. Dette er for å forlenge levetiden til vakuum motor. Når vakuumet sanser at børsten er ved slutten av sin brukbare levetid, stopper en spesiell interrupter motoren. Dette vil tillate deg å erstatte vakuum børster før det skader motoren.

Lagrer det energi? Noen sentralstøvsuger systemer har en stand-by strømbryteren. Når et apparat er på stand-by strøm, er det fortsatt bruker opp energi som faktisk kunne bli frelst. Se etter et system som har en av / på bryter som helt slår enheten AV. Denne typen sentralstøvsuger kan spare deg energikostnader. Det er ingen lekkasje siden den ikke bruker vampyr strøm (eller standby-strøm). Også se etter et vakuum med en turbin makt hodet i stedet for en med elektrisk kraft hodet.

Det er laget av resirkulerbare eller gjenbrukes materialer? Velg en sentralstøvsuger med deler som er grønn bygd. Dette betyr at prosessene samt materialer som brukes av produsenten er miljøvennlig. Vakuumet bør være laget av metall. Materialene som brukes til å pakke den faktiske sentralstøvsuger sammen med de delene skal være laget av resirkulerbare materialer også. Det skal ikke være noen styro-skum stykker i emballasjen. Gå med et selskap som kan resirkulere gamle sentralstøvsuger.

Hvis du er i markedet for en sentralstøvsuger for hjemmet ditt. Kommer systemet med en pose?
Hvis du er i markedet for en sentralstøvsuger for hjemmet ditt. Kommer systemet med en pose?

Kommer systemet med en pose? Hvis sentralenheten bruker en pose for å lagre smuss og støv, er det ikke grønt. Gå for en bagless system som bidrar til å spare trærne samt redusere sin innvirkning på deponier. Du kan også spare penger når du ikke trenger å kjøpe erstatning poser hele tiden. Filteret brukes av vakuum må være vaskbare og permanent for at systemet skal bli vurdert miljøvennlig.

Har sentralstøvsuger lufthull utenfor? En fordel med en grønn sentralstøvsuger er å holde kvaliteten av inneluft på et høyt nivå. Det bør holde hjemmet helt støvfritt. Dette betyr vakuumsystemet bør luftes mot utsiden. Alle allergener, støv og smuss er rettet utenfor hjemmet helt gjør innsiden av huset rent.

Leter du etter en grønn sentralstøvsuger er ikke vanskelig

Leter du etter en grønn sentralstøvsuger er ikke vanskelig. Det finnes en rekke selskaper som er bevisste om sin påvirkning på miljøet. Dette er produsenter som lager sentralstøvsugere systemer som er miljøvennlig med resirkulerbare materialer og sysselsetter grønne produksjonsprosesser i å produsere sitt produkt. En grønn sentralstøvsuger er veien å gå hvis du ønsker å redusere den negative innvirkning på naturen og bygge en grønnere hjem.