E2r

Bærekraftig energi: hvordan å lage strøm hjemme

Det er flere måter å generere elektrisitet i ditt eget hjem

Det er flere måter å generere elektrisitet i ditt eget hjem, slik at du sparer hundrevis av dollar i året eller mer. Populære metoder for å gjøre elektrisitet hjemme kan ha mange fordeler annet enn bare å spare penger, men også gi en bærekraftig energi for miljøet. Hvis flere mennesker visste hvordan å gjøre billig strøm hjemme, vil da mer bli med i denne trenden. Kostnadene for drivstoff er økende, og gamle metoder for å generere energi har negative effekter på ozon.

Bolig solcellepaneler er nylig blitt mer populært. Jeg anbefaler Earth4Energy kit å komme i gang - det er en enkel å bruke, trinn-for-steg guide som vil hjelpe deg å generere billig strøm.

Bærekraftig energi: hvordan å lage strøm hjemme. Det er flere måter å generere elektrisitet i ditt eget hjem.
Bærekraftig energi: hvordan å lage strøm hjemme. Det er flere måter å generere elektrisitet i ditt eget hjem.

Noen få land i Europa har selv etablert lover som sier alle nye bygninger innenfor disse landene må ha solenergi inkludert i alle nye boliger. Helt nye solpanel systemer kan virke litt dyr, men i all ærlighet spenner de fra mengden av en høy strømregning for hver solcellepanel (du kan finne billige solcellepaneler for ca 225€), og du trenger bare noen få for å stoppe strømregninger helt. Solenergi er en av de beste alternative energikilder.

En annen måte å lage billig elektrisitet er å bruke vann

En annen måte å lage billig elektrisitet er å bruke vann. Hvis du har utenfor plassen, det er damp og turbin alternativer, sammen med vannmøller. Generere vann strøm trenger ikke å være skremmende eller store, siden du ikke trenger å drive en hele samfunnet, bare hjemme. Mindre skala tilsvarer mindre innledende layout kostnader og du vet aldri ... det kan bli en ny trend i byen din.

Vindmøller er et annet alternativ for kraftproduksjon

Vindmøller er et annet alternativ for kraftproduksjon. Hvis du installerer en vind generator riktig, vil dette selvfølgelig gjøre nok strøm for maksimal krav og du kan selv fortsatt spare litt ekstra hjemmelaget elektrisitet for dine naboer. Denne metoden for hjemmelaget elektrisitet er rimelig og enkel å bygge. Basen med å bygge vindmølle er å sjekke for den beste plasseringen hvor du kan få fulle kraft av vinden til å konvertere den til å lage elektrisitet. Alternativt kan en selv støttende mekanisk innretning brukes til å slå hjulet hvis du bor innenfor en ikke-vind-området.

En annen måte å lage billig elektrisitet er å bruke vann. Vindmøller er et annet alternativ for kraftproduksjon.
En annen måte å lage billig elektrisitet er å bruke vann. Vindmøller er et annet alternativ for kraftproduksjon.

Kraftprodusenter kan være kostbart, men de også bo under din kontroll. Hvis drivstoffkostnadene er ikke så ille i forhold til strømregningen, så er det verdt å vurdere. Du trenger ikke elektrisitet 24 timer i døgnet, og når elektrisitet er faktisk brukes, vil du bli overrasket over hvor mye mindre du faktisk trenger å konsumere mer strøm hjemme. Ved å lære å lage strøm og bare slå lysene av, ikke over fylle kjelen og bruk gasspeiser i stedet for sentralvarme, kan du spare mer enn flere hundre dollar hvert år.