E2r

Hvordan lage en vri kompost bin

En av de fineste innovasjoner i aktiviteten av hagearbeid er oppfinnelsen av snu kompost bin. Dette snu kompost bin eliminerer allerede trinnet der du må manuelt flytte alt ved hjelp av en spade eller tonehøyde gaffel. For å toppe det av, gir det mulighet for enkel oppbevaring alternativer i forhold til en haug som vil kreve en større plass som ikke kan lett flyttes. Dette er også grunnen til at det har blitt et svært populært valg blant effektive gartnere. Du kan også nyte denne fordelen for hagen din ved å lage din egen kompost bin som slår.

  • Fat. Velg en fin og solid runde fat som du kan bruke på lang sikt. Metall eller tre er to gode materialer for en tønne. Den typiske øl fat kan faktisk være nok for lite hagearbeid trenger bare. For fatet, punktere et hull i midten, kvadrat eller rektangel i form. Dette fjernet stykket er å bli formet og re-festet med en lås slik at du kan lukke kompost når du slår eller når du ikke bruker den. Hullet bør være stor nok til å slippe ut en betydelig mengde av kompost når den allerede er brukt for kompostering.
  • C ompost haug. Bruk komposthaug og overføre innholdet til fat. Fyll fat til overkommelig beløp som vil tillate det å helle innholdet med lite problemer senere. Bare slå fat og teste tyngde og mengden av kompost haug som du har plassert der i utgangspunktet. Benytt deg av de vanlige kompostering hoper ingredienser.
  • Jord lagdeling. Neste steg er å legge lag av jord. Våt og tørr på alternativ som er best siden det vil maksimere flyten av næringsstoffer på jord. Dette er jord som du skal bruke i å plante dine planter og blomster.
  • Lagring. Oppbevar fat på et trygt sted. Du kan også la åpningen som er, slik at ormer og andre naturlige kultivatorer kan komme inn og bidra i komposteringsprosessen. Dette er svært gunstig for hagen din i det lange løp. Bare sørg for å fri deg fra skadelig angrep som kanskje like godt festen løpet fat din som de nyttige insekter.
  • Roterende mekanisme. For å virkelig spare deg de snu problemer, kan du kjøpe en metallisk sak passer din fat og bruke sin roterende mekanisme for dine behov. Tenk på en tradisjonell lotteri fat bevegelse, det du trenger her er ganske mye det samme.
  • Lufting. Punktering noen små hull over hele fatet for å hjelpe litt luft å komme i. Målet er også å ha mer av karbon element. Nitrogen må også være til stede, men ikke til et punkt av overveldende karboninnholdet.

Føl deg fri til å holde åpent i å utforske andre typer kompostering

Hvordan lage en vri kompost bin. Føl deg fri til å holde åpent i å utforske andre typer kompostering.
Hvordan lage en vri kompost bin. Føl deg fri til å holde åpent i å utforske andre typer kompostering.

Føl deg fri til å holde åpent i å utforske andre typer kompostering. Avhengig av størrelsen på hagen din, kan du faktisk trenger et større fat eller noe annet som vil bo fast på en del av hagen din. Du kan også prøve industrielle eller kommersielt tilgjengelig kompostering binger hvis du føler at hagearbeid har nettopp nådd et annet nivå, og det er behov for kompostering på et industrielt nivå. Ellers holde seg til løpet og nyte fordelene av å ha godt vedlikeholdt og konstant bevegelse kompost uten hånd belastning.