E2r

Hvordan lage utendørs planters

I dag bare noen få deler av de fleste store byene ikke er dekket med sement. Hvis du drømmer om å ha din egen lille hage i din leilighet i New York, kan du glemme bakgårder. Det er imidlertid et alternativ. Utendørs planters vil gjøre jobben. Du trenger en plass med nok sollys.

Hvordan lage utendørs planters. Samle alle de nødvendige materialer.
Hvordan lage utendørs planters. Samle alle de nødvendige materialer.

Husk alltid at sikkerheten alltid kommer først. Før du begynner å kjøpe materialer, forstår at du skal gjøre et element som må være solid. Hvis du ikke er flink i snekring, kan det være lurt å be en venn eller ringe en profesjonell til å gjøre det for deg. Hvis du er overbevist om at du kan gjøre dette, så kan du følge disse instruksjonene.

  1. Samle alle de nødvendige materialer. Du vil trenge en meter av 2x2 trelast, 6 meter med 1x8 planker, 10 meter med 1x2 trelast, 2 og 3 tommers treskruer, 4 meter metallic mesh, og trelim. Bortsett fra drill, sag, og måleinstrumenter, disse er alt du trenger. Når målingene er ferdig, kan du gå videre til neste instruksjon.
  2. Montering av planter. Kutt alle 2x2 lumbers gjør fire stykker av 9-tommers tre deretter kuttet alle 1x8 lumbers inn i tre like stykker. Klipp din 1x2 gjør åtte stykker av ½-meter trelast og 2 deler av tre-meter planker. Posisjon to 2x2s vertikalt på motsatte sider og del dem med 1x2 planker plassert vertikalt. Gjenta den samme prosessen for å gjøre de to åtte kvadrattomme sider av planter. Ved hjelp av sandpapir, polere kantene av nyklippet veden før å lime dem sammen. Sted en av de tre meter 1x8 planker på bordet og skru de to 8 kvadrattomme sider på enden av skogen lengde. Skru både 1x8 trelast på hver side. Du har nå en lang boks med toppen åpen. For å styrke strukturen, skrur en av de tre-meter 1x2 planker til 2x2 tre på hver side like over 1x8 planke på bunnen. Skru 1x2 til 1x8 ved hjelp av to-tommers skruer for ytterligere å sikre den nederste delen av planter.
  3. Avløp. Bare punching hull på bunnen av planter vil ikke gjøre, spesielt hvis du har tenkt å plassere den på et sementgulv. For å gjøre en skikkelig drenering, må du lage hull en tomme over bunnen av planter. Slå et hull på dette området hver 3 inches for bedre drenering. Før du setter i jord, plassere en metallisk mesh på innsiden av planter for å hindre at jord fra undergraver gjennom hullene.
  4. Om jorda. Jordsmonnet er ikke direkte relatert til å lage en utendørs planter, men du må ha riktig mengde jord for å bevare planter. Før du plasserer jorda i, sørg for å søke den for steiner som ville gjøre det tyngre. Søk for forurensninger som vil kunne svekke styrken av trevirke som brukes.

Den bragd at du vil føle etter at denne innendørs planter vil være oppsiktsvekkende, men du er bare halvveis. Vedlikeholde planter og plantene dine vil være din neste jobb. Nyt og ha det gøy.