E2r

Hvordan velge en gate treet

Forurensning har økt dramatisk de siste tiårene

Forurensning har økt dramatisk de siste tiårene. Dette er all grunn til vårt behov for å modernisere våre omgivelser og levemåte. Siden de fleste av vårt fokus er på hvordan vi kan gjøre våre daglige rutiner mer praktisk, forsømmelse vi mange viktige i livet som naturen gir. Dette forsømmelse fører oss til å ødelegge naturen selv. En av de beste måtene å kjempe denne uvitenhet og spare noen skinn av natur er å plante trær i nabolaget vårt for å skape balanse i et voksende bysamfunn. Et tre plantet på en gate kan absorbere forurensning å produsere den sårt trengte luften vi alle trenger å puste. En gate treet er en annen måte å forskjønne vårt samfunn og gi skygge fra den økende varmen som solen bringer i. Det er mange trær som kan gi disse fasilitetene dersom plantet av en gate.

  1. Kvaliteter av en god gate treet. De beste street trær er trær som opprettholder en balanse av kvaliteter. En gate treet må kunne gi en rikelig mengde skygge når den når en viss modenhet. Det bør være i stand til å vær forurensning. Et godt tre skal gi skjønnhet i samfunnet. Det skal være sterk nok til å stå imot ulike ekstreme værforhold samtidig som du kan gi ly til de vanlige fuglene i området. Endelig bør en god gate treet være svært lite vedlikehold. For å spare på utgifter, bør en ideell tre kunne overleve med minimal beskjæring og manuell tending.
  2. Retningslinjer for street treplanting. Det bør være en liste over forhåndsgodkjente gatetrær i det kommunale kontoret i byen. Basere ditt valg på denne listen. Sammen med dette, vil du trenger for å få en planting tillatelse fra rådhuset spesielt hvis du planlegger å plante langs høyre-på-vei på din eiendom. Ved anvendelsen av denne tillatelsen, vil en urban Forester inspektør besøker den foreslåtte området for å sjekke levedyktigheten av nettstedet for street planting. En av de viktigste faktorene som kan påvirke valg av gatetrær er kraftledningene i ditt område. Gatetrær bør ikke være en hindring eller trussel mot kraftlinjer i samfunnet. Sjekk med ditt lokale kommunale kontor for retningslinjene for street treplanting.
  3. Vekstrater og vaner. Siden gaten i ditt område vil ha et begrenset område for deg å plante og dyrke din treet, må du velge et tre som kan ha en begrenset rotsystem, men kan blomstre som de fleste trær. Det er viktig å studere ulike trær og deres vekst vaner for å finne den rette treet for ditt område. Du trenger egentlig ikke vil at treet skal ødelegge fortauet eller gaten på viss modenhet fordi dens røtter ikke var begrenset. De beste trærne for begrensede rotsystemer er trær som har en enkelt stamme system.
  4. Vedlikehold av gatetrær. Alle gatetrær vil kreve en viss grad av beskjæring. Vil du ønsker et tre med minimal beskjæring vedlikehold. Velg et tre som vokser rett opp til rundt 6 meter før det utvikler en baldakin.
Hvordan velge en gate treet. Kvaliteter av en god gate treet.
Hvordan velge en gate treet. Kvaliteter av en god gate treet.

Velge en gate treet for samfunnet er enkelt. Med kommunen vil ha ressurser og retningslinjer for å hjelpe deg i valg og gjennomføring av prosjektet.