E2r

Hvordan støtte miljøvennlige veldedighetsorganisasjoner

Når du gir en gave, er det tanken som teller

Når du gir en gave, er det tanken som teller. Mengden saker bare i forhold til hva du kan gi, og det ikke bare bety penger, men også tid og krefter, ellers vil det bare være rent hykleri hvis du bare prøver å tiltrekke seg oppmerksomhet uten den ekte ønske om å hjelpe. Det er ikke nok å si at du bryr deg. Du må vise at du bryr deg, selv om ingen ser deg gjøre det. Tross alt, når du gir du også får noe-følelsen godt om deg selv, takknemlighet fra de du har hjulpet og alle de tingene du trodde penger kan ikke kjøpe, men uforvarende kjøpt for penger, tid, krefter og kjærlighet.

Hvordan støtte miljøvennlige veldedighetsorganisasjoner. Gå til sine kontorer og hovedkvarter.
Hvordan støtte miljøvennlige veldedighetsorganisasjoner. Gå til sine kontorer og hovedkvarter.

Hvis du er oppriktig i å prøve å hjelpe, men usikker på hva du skal gjøre og hvor du skal gå, kan du alltid støtte miljøvennlige veldedighetsorganisasjoner. De kan bli betraktet som en av de beste måter å kanalisere dine energier fordi de bidra til å løse en ting mens du holder hverandre i tankene. De gir humanitær hjelp til de trengende samtidig en aktiv kampanje for å fremme en grønn, sunn og natur-vennlig verden.

Du kan støtte disse miljøvennlige veldedighetsorganisasjoner etter:

  1. Gå til sine kontorer og hovedkvarter. Spørre hvordan du kan hjelpe. De vil virkelig sette pris på din omtanke som noen av dem er å gi og ofre de produktive tider av livet sitt til disse veldedige formål.
  2. Gi private donasjoner. Du kan donere penger eller i naturalia. De vil være svært takknemlig for alt du kan gi. Du kan gi ut gamle bøker og klær som du har vokst. Ting som du nettopp har blitt utsett fordi du ikke bruker dem lenger ville også være bra for donasjoner. I stedet for å sette dem inn avfall, vil de bli satt til god bruk av andre mennesker i nød.
  3. Skriv brev ber om støtte til disse organisasjonene til ordførere, senatorer, guvernører, og selv presidenten. Organisere en kampanje sammen med dine venner, din nabolaget eller hele byen hvor du tar sikte på å oppmuntre regjeringen til å gi sårt trengte midler.
  4. Støtte deres programmer som strømsparing, resirkulering, gode sanitære forhold, etc. og sørg for å la alle dine venner få vite om dem og hvorfor det er viktig å gjøre det. Det hjelper å rådføre seg med dem for tips i strømsparing, gjenvinning og slike ting. Du kan også dele det du vet til dem om de nyeste miljøvennlige teknologien hvis du har mer avansert informasjon.
  5. Frivillig din tid. La dem vite at du fikk sine tilbake. Du kan sortere donasjoner for dem når stuffing ting i omsorg pakker. Hjelpe dem når de er på oppsøkende program til noen fjerntliggende områder. La dem vite din tilgjengelige tid slik at de kan kontakte deg når de trenger hjelp i arbeidskraft.
  6. Søk på Internett for miljøvennlige veldedighet nettsteder. Noen miljøvennlige veldedige organisasjoner med offisielle nettsider finner du i squidoo.com . Du kan finne deres adresser og måter å kontakte dem i sitt eget hjem nettsider. Du kan også finne en liste over noen øko-vennlige nettsteder i den gitte linken nedenfor: supergreenme.com : GO-GREEN-med-the-top-10-MILJØVENNLIG-Websites. Hvis det ikke er veldedighet sentre i nærheten, sjekk ut modernecohomes.com .

I hva handlingene du velger å ta, bør du vurdere alltid at en god tur fortjener en annen. Fylle verden med veldedighet, kjærlighet, medfølelse for menneskeheten og alle former for liv!