E2r

Hvordan sette opp et drivhus

Sette opp et drivhus er ikke bare en måte å forbedre miljøet

Sette opp et drivhus er ikke bare en måte å forbedre miljøet, men også en måte å holde dine planter og blomster blomstrende hele året. Hvordan du setter opp et drivhus? Det er ikke så vanskelig som man kanskje tror.

Det første trinnet i å sette opp et drivhus er å finne riktig plassering. Området der du skal bygge eller sette opp din drivhus må ha rikelig med dagslys og være skjermet fra vinden og så mye som mulig. Hvis plasseringen av drivhuset ditt ikke vil ha mye sol, da blir du nødt til å gi kunstig belysning. Hvis du bor i et kjøligere klima, vil varmeovner gi varme plantene dine trenger for å holde seg frisk.

Hvordan sette opp et drivhus. Sette opp et drivhus er ikke bare en måte å forbedre miljøet.
Hvordan sette opp et drivhus. Sette opp et drivhus er ikke bare en måte å forbedre miljøet.

Når du har plasseringen for drivhuset ditt, må du bestemme på fundamentet. Du kan gå med tradisjonell betong, hvis budsjettet tillater, eller du kan resirkulere gamle jernbane bånd som er like holdbare, og gir drivhuset en mer naturlig, rustikk utseende.

Det neste skritt etter at du har satt grunnlaget

Det neste skritt etter at du har satt grunnlaget, er å bygge rammen. Bruk alltid en solid, hard, tre for rammen av drivhus. Du må sørge for at rammen av drivhuset ditt kan med stå vinden og andre harde elementer av tid og vær.

Nå som du har lagt grunnlaget og bygget rammen for drivhus, er det tid for å bestemme hva slags ytterkledning du vil bruke. Du kan bruke glass, den tradisjonelle drivhus ytterkledning, eller herdet glass, som vil motstå sprekkdannelse. Det er et annet alternativ, som er glassfiber, glassfiberforsterket er mye mer motstandsdyktig mot oppsprekking, brudd, og uvær stormer.

Klimaet du bor i er veldig viktig når du setter opp drivhus. Du trenger lys og varme devises installert slik at du kan kontrollere miljøet i drivhuset ditt. Det er forskjellige temperaturkontroll planlegger, slik som varmeovner og solcellepaneler. Til å kontrollere varmen, trenger du fordamping kjølere, luftfuktere, og skygge kluter for å hjelpe kul og skyggelegge området. Tilstrekkelig luft bevegelse er viktig for helsen til plantene dine, slik at du også ønsker å installere vifter for å gi skikkelig bevegelse i luften i hele drivhuset ditt.

Det siste trinnet er å gjøre innredningen av drivhuset

Det neste skritt etter at du har satt grunnlaget. Det siste trinnet er å gjøre innredningen av drivhuset.
Det neste skritt etter at du har satt grunnlaget. Det siste trinnet er å gjøre innredningen av drivhuset.

Det siste trinnet er å gjøre innredning av drivhuset. Du trenger rikelig med gryter, anlegget står, og hyller for voksende planter. Dessuten vil du ønsker å installere noen sittebenker, for når du inviterer venner over å vise frem dine vakre planter og blomster eller for når du bare vil ha et sted å komme og slappe av.

Når drivhuset er oppe og går vil det gi deg mange år med glede, som du nyte skjønnheten i dine sunne, blomstrende planter, hele året.