E2r

Hvordan lage en vindgenerator

Finne nye måter å utnytte og utnytte fornybare og effektive energikilder er en topp prioritet for alle i disse dager. Vindgeneratorer er bare en god måte å utnytte våre naturlige energikilder, og hvis du ser på selvforsyning eller "leve av rutenettet," en vind generator kan være en integrert del av noen planer for å drive ditt hjem.

Men det er mye planlegging er nødvendig for å bygge din egen vind generator. Spør deg selv følgende spørsmål kan hjelpe deg med å få vind generator som best passer din families behov:

Hvordan lage en vindgenerator. Den viktigste faktoren i å finne hvor mye strøm din generator vil produsere er hvor vinden generatoren skal plasseres.
Hvordan lage en vindgenerator. Den viktigste faktoren i å finne hvor mye strøm din generator vil produsere er hvor vinden generatoren skal plasseres.
  1. Den viktigste faktoren i å finne hvor mye strøm din generator vil produsere er hvor vinden generatoren skal plasseres. Kontakt din lokale værstasjon, finne ut om de vindmønstre der du bor, og sørg for å snakke med de lokale myndighetene om nødvendige byggetillatelser eller restriksjoner.
  2. Andre viktige hensyn inkluderer blad størrelse, batteri størrelse, og hvor mye strøm du faktisk trenger. Det vil være ganger når du har overflødig strøm som må lades av. Plan for dette, og sørg for at du har en måte å overvåke energinivå.
  3. Når du har funnet ut hva slags vind generator du trenger, må du finne ut hvor mye selve bygningen du ønsker å gjøre. Det finnes flere alternativer for å lage din egen vind generator, inkludert å bygge en fra bunnen av, ved hjelp av et kit, eller kjøpe en pre-bygget.
  4. Med mindre du er grundig bevandret i fysikk og vinden teknologi, er det ikke anbefalt at du bygger en vind generator fra scratch. Hvis dette er en rute du velger, men pass på å kjøpe et godt designet sett av planer.
  5. Det er flere veldig effektiv, enkel å bruke kits som krever varierende grad av forsamlingen, og vil dekke de fleste familiens behov. Når du har valgt system, nøye følge produsentens instruksjoner for montering og bruk. Hvis man ikke følger disse instruksjonene, kan frata noen garantier, eller kan føre til alvorlig skade på deg selv eller andre.
  6. Selv om du kjøper en pre-bygget vind generator, bør sikkerheten alltid være en topp prioritet. Følg alltid noen sikkerhetsregler, og ikke la barn eller kjæledyr å leke på eller i nærheten vindgeneratorer. Det er også en god idé å ha din vindgenerator inspisert av en sertifisert elektriker som er kunnskapsrik på vindteknologi.

Når du har din vindgenerator oppe og går, er regelmessig vedlikehold enkelt, men viktig. Og vite at du bidrar til å beskytte våre miljøressurser kan være like avgjørende for noen når det gjelder å ta beslutningen om å utnytte vindgeneratorer.