E2r

Hvordan lage en kompost pit

Å gjøre en kompost pit er trolig en av de beste måtene du kan rydde opp dine omgivelser på en veldig naturlig og jord-vennlig måte. Kompostering er egentlig ganske enkelt. Mange huseiere, bønder og store næringer praktiserer det.

En av fordelene med kompostering er produksjon av jord som er ekstremt næringsrikt. Siden kompost består av dyr og plantemateriale som har aerobt nedbrutt, er det en svært nyttig produkt for bruk med jord og jordsmonn. Som et spørsmål om faktum, kan kompost brukes til tilstand og gjødsle land. Den kan brukes til å gi ytterligere humussyrer til jord og som en organisk pesticid.

Ved hjelp av en kompost gropen er den vanligste metoden for kompostering. Konstruere en krever knapt noe, men spader, høygafler, pinner, noen plast, og noen mursteiner. I denne artikkelen kan du lære hvordan å lage en kompost pit rett på ditt eget verksted.

  • Survey hagen din. Se etter et område som mottar like mye sol og skygge i løpet av dagen. Markere dette området. Den foreslåtte størrelsen er ca 3 kvadratmeter.
  • Grav en grop som er omtrent en halv fot dyp. Ikke kast jord som du gravde ut. Hold det i nærområdet som du vil legge den tilbake senere i kompost gropen. Fjerne store steiner, steiner, røtter og annet rusk fra gropen og dugout jord.
  • Kast i ferske økologiske materialer som hage utklipp, husholdning utklipp, kaffegrut, og så videre til den ferske gravd grop. Legg brun organisk materiale som hakkede kvister og tørkede blader i blandingen. Også legge til en liten mengde brun papp som har vært makulert. Ikke ta animalsk kjøtt, pet avføring, bein, fett eller ikke-biologisk nedbrytbart materiale (f.eks plast) i komposten pit.
  • La det råtne. Ja, det er hele ideen. La det råtne i graven.
  • Hvert par uker, slår materialet ved hjelp av en høygaffel. Når du slår materialet, heap det mot pit sentrum mens du legger en skuffe jord ned i avgrunnen. Bruk jord som du gravde ut når du gjør gropen.
  • Bruk en lang og solid stokk å pirke noen hull i den ferske slått stabelen. Hullene vil tjene som luftventiler som vil tillate luft å sirkulere selv i de dypere lagene. Dette vil lette på raskere nedbryting.
  • Hold bunken fuktig. Løpet av sommermånedene, vil bunken tendens til å tørke opp. Bare spray litt vann på pit bruke hageslange. Men unngå å få gropen for våt. Under regnfull måneder, vil du trenger for å holde pit innholdet blir oversvømmet med vann og bli soggy. Å beskytte den mot for mye regn, dekke komposten pit med plast. Bruk tunge gjenstander som murstein eller store steiner for å holde nede plast.

Hvordan lage en kompost pit. Grav en grop som er omtrent en halv fot dyp.
Hvordan lage en kompost pit. Grav en grop som er omtrent en halv fot dyp.

Vil du vite at din kompost er klar til bruk når den er helt nedbrutt og har allerede en smuldrete tekstur. Den neste mulige ting å gjøre ville være å blande det næringsstoffet fylt kompost med hagejord eller å plassere noen beløp rundt planter som allerede er i hagen din.