E2r

Hvordan lage en enkel tote eller grønn bag

En av de mest fasjonable måter å ta vare på miljøet er å bruke en tote eller en grønn pose. Med denne kan du redusere bruken av plastposer når du handler fordi du allerede har denne miljøvennlige bag klar til å ta vare på dine handlet varer.

Hva er mer interessant er at tote poser er så enkelt at ikke bare miljøet kan bli frelst-pengene dine, også. Få mer sparing og utvide mer hjelp for miljøet ved å bruke gamle klær for å gjøre en grønn bag.

Hvordan lage en enkel tote eller grønn bag. Tunge stoff.
Hvordan lage en enkel tote eller grønn bag. Tunge stoff.

Ting som trengs:

 • Tunge stoff. Dette vil bli brukt til å bygge posen. Du kan bruke dine gamle jeans for dette eller andre tykt stoff.
 • Sy og nål
 • Saks
 • Webbing for håndtaket

Instruksjoner:

 1. Cutting stoff. Først må du bestemme om hvor lenge og hvor bred du vil at vesken være. Gi noen ekstra centimeter plass til å sy. Skjær to stoffer med tilsvarende målinger. Også, klippe webbing til den lengden som du vil at håndtaket skal være. Cut to svømmehuden av samme lengde. Du kan bruke webbing som den er, eller du kan sy den på langs sammen for en tynnere håndtak.
 2. Sy stoff. Hvert stoff kanter bør være sydd for å holde stoffet løsner sine tråder. Gjør dette ved å brette om en centimeter av stoffet kanten. Den brettede delen bør være mot innsiden eller "feil" side.
 3. Etter å ha sydd kantene, satte de to stoffer sammen, vender mot utsiden eller "riktig" side. Sy dem sammen akkurat som hvordan du gjorde for hvert stoff kanter. La én side åpen, skjønt. Du vil bruke dette til å få tilgang til bag.
 4. Feste webbing. Hvis du vil at webbing å være tynnere, bør du sy hver webbing på langs, slik at minst tre inches flat. Du vil bruke den flate delen når du fester beltet til sydd stoff.

Sy webbing med den flate siden på stoffets feil side

Sy webbing med den flate siden på stoffets feil side. Du kan lage to sydd mønster krysser hverandre, eller du kan sy den flate side kanter på. Gjør det samme for den andre webbing og feste den til den andre siden av posen.

Sy webbing med den flate siden på stoffets feil side. Cutting stoff.
Sy webbing med den flate siden på stoffets feil side. Cutting stoff.

Der du endelig har en enkel tote eller grønn pose.

Noen tips

Instruksjonene ovenfor er for en veldig enkel tote eller grønn pose. Du kan legge til noen vrier på kofferten ved å følge disse tipsene:

 • Bredere nederst. Du kan ha posen bunnen bredere ved å gjøre den nederste sit flat og sy sin side.
 • Fôr. Du kan også legge til et fôr for tote bag. Men når du gjør dette, bør du sy fôr på den tunge stoffet etter å ha sydd den tunge stoffet sammen.
 • Lomme. Du kan legge til en lomme til vesken og fest den til fôr, med samme stoff som fôret. Du kan også legge til lomme på vesken er tilbake. Du trenger imidlertid å spalte stoffet for å sette lommen.
 • Design. Spice opp din tote bag ved å legge til noen design på tote bag. Du kan male det på med latex maling eller andre stoff-vennlig maling. Du kan også legge til noen perler på eller kanskje knappene vil bli bedre.

Med denne tote bag, har du allerede et miljøvennlig alternativ til plastposer. Og sammenlignet med plastposer, er en tote bag mer fasjonable spesielt hvis du krydret det opp med noen dekorasjoner.