E2r

Hvordan lage den beste all - naturlig kjøkken renere på planeten

Ikke giftig og ekstremt kraftig - mitt kjøkken ville ikke være den samme uten det

Hvorfor kaste bort pengene dine på giftige, øko uvennlige produkter når du kan blande din egen mirakel spray for pennies. Denne oppskriften gir en 500ml sprayflaske av en enkel å lage, ikke-giftig, og svært effektiv alle formål rengjøringsmiddel. Dette ting er så god min mors hus-renere ba om oppskriften, og det er den ultimate arbeidshesten i mitt hjem.

Hvordan lage den beste all - naturlig kjøkken renere på planeten. Samle dine ingredienser.
Hvordan lage den beste all - naturlig kjøkken renere på planeten. Samle dine ingredienser.
 1. Samle dine ingredienser. Du vil trenge:

  • 2 kopper vann.
  • 2 ss eddik. Jeg bruker hvit eddik, 5% eddiksyre i volum. Eddik har en høy nok konsentrasjon av syre for å tillate det å drepe de fleste former, mildews, og bakterier, noe som gjør det til et flott, naturlig og relativt milde deodorizer og desinfiserende. Det er også en god avfettingsmiddel og rustfjerner.
  • 1/2 ts oppvaskmiddel. Såper eller vaskemidler fungerer like bra i denne oppskriften. Jeg bruker en flytende vaskemiddel som er hva jeg tilfeldigvis har på hånden, og jeg synes det skjærer gjennom virkelig fettete messes bedre.
  • 1 ts natron. Du kan finne denne ting i bakervarer delen av ditt lokale supermarked, det er ofte selges i en boks med en ku eller en arm å holde en hammer avbildet på den. Baking soda er mild base, og er en av de kjemikalier som forårsaker cleanser til bruse som det blir blandet.
  • Noen dråper eterisk olje hvis du ønsker ekstra bakterie drap evne eller er bare i humør for en velduftende kjøkken (valgfritt). Mange essensielle oljer er sterkere antibakterielle elementer enn fenol (den kjemiske finnes i de fleste butikk-kjøpte spray), og kan gi spray en mektig slag. Noen av de beste bakterie dreper essensielle oljer er lavendel, timian, einer, tea tree, rosmarin, eukalyptus og fedd.
 2. Bland ingrediensene. Hell natron, såpe og eddik i din sprayflaske og gi den en røre. Det kommer til å bruse opp som gale, så la det sitte og roe ned i noen minutter før du går videre.

  Ikke giftig og ekstremt kraftig - mitt kjøkken ville ikke være den samme uten det. Fylle sprayflaske til toppen med vann.
  Ikke giftig og ekstremt kraftig - mitt kjøkken ville ikke være den samme uten det. Fylle sprayflaske til toppen med vann.
 3. Fylle sprayflaske til toppen med vann. Etter at løsningen har roet seg ned fylle til toppen med varmt vann og eterisk olje hvis ønskelig. Mineralene oppløse lettere i varmt vann, men kaldt vann vil fungere like bra i en klemme. Bare Vær forberedt på å bruke noen flere sekunder rister flasken.

 4. Riste og spray. Cap flasken og rist. Rundt huset mitt denne spray fungerer mirakler. Det fjerner skitt, skitt og mat fra omtrent alt. For spesielt sta rot, spray til områdene er våt og vente 5 minutter. Den ekstra tiden gir renere en sjanse til å gjøre jobben sin. Etter å ha ventet, bare tørke sot unna med en ren fille.

Sonia C. er på jakt etter livets sølv fôr. Et mål som nylig har inspirert henne til å transformere en regnstorm i hennes stue til en fotografisk eksperiment, utvikling av noen nye ferdigheter, og dårlig haiku.