E2r

Hvordan installere et regn fat

Regn fat er vann-gjenvinning enheter som stabburet regnvann for senere bruk i bakgård eller hage vanning. Regn fat blir stadig mer populært med huseiere, på grunn av vann restriksjoner som blir pålagt av byene. I det siste, var regn fat stygge eyesores som ble bygget fra pickle fat. Imidlertid ikke spare vann ikke å se dårlig! Med nye produksjonsmetoder innovasjoner, er det nå eksisterer regn fat som ikke bare hjelper deg til å lagre opp til 65 liter vann, men også se estetisk tiltalende! Å følge er noen trinn på hvordan du skal installere ditt eget regn fat.

Trinn 1

Kjøp et regn fat som passer best til din innredning. Den Cascata regn fat , for eksempel, er en terrakotta-farget regn fat som kombinerer tidløs estetisk eleganse av keramikk med den varige lang av moderne plast.

Trinn 2

Hvordan installere et regn fat. Kjøp et regn fat som passer best til din innredning.
Hvordan installere et regn fat. Kjøp et regn fat som passer best til din innredning.

Finn et flatt område rundt boligen din hvor en downspout ligger. Hvis det ikke engang bakken er tilgjengelig, kan du bruke slagg blokker, patio / interlock steiner eller grus for å utvikle et flatt område for regn fat til hvile.

Trinn 3

Prop regn fat opp av bakken 12 "-24". Dette vil gi regn fat for å tømme enklere gang fylt, og vil også tillate deg å komfortabelt få en vann kan under stuss.

Trinn 4

Merk din downspout hvor den kommer i kontakt med åpningen på toppen av din regn fat. Dette er utgangspunktet for regnvann inn i fatet. Avhengig av merke og modell av regn fat, en downspout omstilling kanskje nødvendig. Rådføre seg med instruksjoner eller produsentens før kutte downspout.

Trinn 5

Kutt downspout på mark ved hjelp av en baufil. Hvis downspout er festet til veggen, fjerne brakettene med en hammer, og erstatte når kappingen er ferdig.

Trinn 6

Finn et flatt område rundt boligen din hvor en downspout ligger. Prop regn fat opp av bakken 12 "-24".
Finn et flatt område rundt boligen din hvor en downspout ligger. Prop regn fat opp av bakken 12 "-24".

Kjør downspout direkte inn i toppen av enheten.

Trinn 7

Steng eventuelle utganger (stussene, slanger med ventiler).

Trinn 8

Sett opp overflow port. Hvis du har kjøpt en regn fat med en overflow port, har du to alternativer. Du kan enten koble til flere enheter sammen (ved hjelp av egnet slange, og skaper en regn fat kjede), eller du kan feste en slange eller drypp linje til overflow port. Uansett hva du velger, er poenget å hindre regn fat fra overfylte under kraftig regnvær, og guiding overflødig vann bort fra deg foundation. I begge tilfeller er en slange festet til overflyt-utgangen på den siste regn fat i kjeden en meget god, føre-metode for å sikre at hverken fundament lekkasjer eller våte kjellere.

Trinn 9

Vent til regn. Når regnet fat er full, kan du bruke sin stuss å fylle et vann kan. Alternativt kan du også investere i en pumpe hvis du ønsker å koble regn fat direkte til en slange.