E2r

Hvordan hjelpe miljøet nær garasjen

Disse dager er alle tenker grønt. Miljøet er noe vi trenger å ta vare på hvis vi ønsker å ha et sunt verden for neste generasjon. Du kan gjøre din del ved å tenke på effekten av dine handlinger når du arbeider i garasjen din. En liten endring kan gjøre en stor forskjell for miljøet, og det er bare ansvarlig ting å gjøre. Følg disse tipsene om hvordan du kan hjelpe miljøet når du er i garasjen din.

Trinn 1

Hvordan hjelpe miljøet nær garasjen. Unngå å bruke bilen.
Hvordan hjelpe miljøet nær garasjen. Unngå å bruke bilen.

Unngå å bruke bilen. Alle vet at biler bidrar til et stort flertall av luftforurensning i miljøet. Redusere mengden av tiden du kjører bilen forbedrer luftkvaliteten. Så la den stå i garasjen for å hjelpe miljøet, og vurdere andre måter transport. Du kan bruke kollektivtransport, ta sykkelen, Carpool, eller gå. Du kan selv vurdere å be arbeidsgiveren din om du kan jobbe hjemmefra en dag i uken for å redusere bilens effekt på miljøet. Alle disse måtene å komme seg rundt er bedre for din helse og helsen til miljøet. Og de begynner med det enkle trinn for å forlate bilen i garasjen.

Trinn 2

Vedlikeholde din bil. Hvis du må bruke bilen din, sørg for at det kjører effektivt. Sjekk dekktrykket ofte å sørge for at dekkene ikke er tom for luft. Feilaktig oppblåst dekk krever mer gass for å kjøre bilen. (Din bruksanvisningen vil fortelle deg riktig trykk for din bil.) Også, endre luftfilteret regelmessig, og dette forbedrer gass kjørelengde, slik at bilen til å kjøre jevnere og på mindre gass. Dette er to enkle bilreparasjoner du kan gjøre fra komforten av din egen garasje som vil hjelpe miljøet. I tillegg har regjeringen tatt skritt for å få miljøvennlige utrygge biler av veien ved mandat smog tester i USA og e-tester i Canada for eldre biler. Sørg for at du oppfylle din plikt å ha disse testene gjort.

Trinn 3

Styr bruk av vann. Vann er en naturlig ressurs, men det er ofte tatt for gitt. Mye energi går inn filtrere vannet og gjør det brukbart igjen etter at du skylle den ned i avløpet. Og når du vanne plenen overdrevet, sløser det vann og krever mer av vannbehandlingsanlegg enn nødvendig. Alt dette fører til forurensning. Du kan hjelpe miljøet ved å la slangen i garasjen og bruk den bare når det er nødvendig. Vask bilen med en bøtte med vann, ikke med en endeløs strøm av vann fra slangen. Ikke vann plenen for mye, og i tilfeller av en tørke, ikke vanne i det hele tatt. Ikke vask oppkjørselen - i stedet bruke kost. Det er nok av levende ting som desperat trenger friskt vann ved siden av ditt plen og oppkjørselen. Hjelpe miljøet og minimere vannforbruket.

Trinn 4

Vedlikeholde din bil. Endre plenen cutting rutine.
Vedlikeholde din bil. Endre plenen cutting rutine.

Endre plenen cutting rutine. Du kan også hjelpe miljøet ved å endre måten du klippe plenen. La plenen vokse for enda noen flere dager har flere fordeler. Først av alt, det krever mindre gass fra gressklipperen din, legge mindre forurensning i miljøet. Plus, absorberer tettere gress mer fuktighet, holde plenen mer saftig og krever mindre vanning. Det er en vinn-vinn-situasjon. Du bør også vurdere å bruke en manuell snelle gressklipper i stedet for en gass eller en elektrisk gressklipper. Dette er like effektive som vanlige gressklippere, men bare krever arbeidskraft til å betjene. Det er kostnadseffektivt og bra for miljøet!

Trinn 5

Materiale leveres riktig. Annen viktig måte at du kan hjelpe miljøet mens du er i garasjen din er å kaste ut materialer riktig. Ikke alle søppel er godkjent av fortauskant fordi det er skadelig for miljøet. Fare materialer må tas til bestemte anlegg som kan behandle dem. Gamle dekk skal gjenvinnes i stedet for kastet i søppelcontainer. Hvis du kan gjenbruke, redusere og resirkulere søppel fra og nær garasjen din, vil du hjelpe miljøet holde seg frisk i århundrer framover.