E2r

Hvordan finne fremtidige energikilde sammenligninger

Du ville ikke finne miljø-og bærekraftig utvikling i ditt område hvis det ikke var for energikilde sammenligninger som gjør at den beste energikilden blir brukt for din region. For tiden er det forskjellige problemer som påvirker bruken av energikilder som følge av en rekke faktorer, slik at behovet for fremtidige sammenlikninger energikilde er nødvendig. Fremtidige energikilde sammenligninger har felles faktorer som du kan vurdere. Her er disse faktorene som du kan sjekke ut som du prøver å søke fremtidige energikilde sammenligninger i ditt område.

Eksisterende energikilder

Eksisterende energikilder. En rask oppsummering av eksisterende energikilder blir sammenlignet i verden i dag inneholder følgende: jordvarme, hydro-elektrisk, vindkraft, solenergi, kjernekraft, kull og gass. Disse eksisterende energikilder vil neppe si farvel selv med innføring av nye energikilder i fremtiden, og kan fortsatt bli overvåket for fremtidige kilde sammenligninger.

Fornybarhet

Fornybarhet. Energikildene i verden er i dag delt inn i to hovedgrupper: fornybare og ikke-fornybare. Den fornybare variasjon er mye foretrukket fordi du enkelt kan gjenopprette den energien som du har tatt bort. Evnen til å fornye av ressursen gir det høyere potensial for å overleve energikilder som har risiko for å gå tom for tilførselen over tid.

Koste. I dag, solkraft og vindkraft er to av de dyrere i form av kostnader, med mindre noen nye teknologier eller energikilder vil bli funnet i fremtiden.

Geografisk plassering

Hvordan finne fremtidige energikilde sammenligninger. Eksisterende energikilder.
Hvordan finne fremtidige energikilde sammenligninger. Eksisterende energikilder.

Geografisk plassering. Din aller plassering begrenser antall energikilder som er tilgjengelige for deg. Dette er også en viktig faktor som du prøver å søke etter fremtidige energikilde sammenligninger.

Effektivitet

Effektivitet. Effektivitet innebærer kraften som vil bli generert for hver enhet av kilden. For eksempel genererer en kilo gass eller kull rundt 2-5 kilowatt. Andre kilder, som vind og solenergi, kan ikke måles i samme konkret grunn av sin flytende og formløse naturen.

Back-up effekt

Back-up effekt. De fleste fornybare kilder kan ikke stå alene, og de trenger backup bør de mislykkes. Vind kildene er ikke gjennomgående høy, og kan trenge backup av kull eller bensin kilder for å opprettholde makten belastning.

Utslipp

Eksisterende energikilder. Geografisk plassering.
Eksisterende energikilder. Geografisk plassering.

Utslipp. Nitrater, nitritt og sulfater er bare noen av de giftige kjemikaliene potensielt slippes ut av kjemisk baserte energikilder. Disse utslippene må holdes i sjakk også.

Miljøpåvirkning

Miljøpåvirkning. Radioaktivitet forurensning og andre miljøpåvirkninger er også en del av evalueringen og sammenligning av ulike energikilder. De er spesielt viktig i områder, som anses som biologisk mangfold hotspots.

Tilbud og etterspørsel

Tilbud og etterspørsel. Hvor mange mennesker skal bruke en bestemt energi kraftverk og hvor mye kan det jevnlig levere? Dette kan oppnås ved å projisere estimater fra tidligere bruksområder. Noen befolkningsvekst data kan også være for å virkelig ha en god tilnærming til fremtidig bruk. Nettsiden til amerikanske energiselskapet informasjon og administrasjon kan være en nyttig side for deg å bokmerke som du prøver å overvåke dette.

Potensielle energikilder

Potensielle energikilder. Listen av energikilder som skal sammenlignes er ikke begrenset til de eksisterende energikilder, som det kan være mange andre som kan bli oppdaget. Noen av de for tiden oppdaget mulige energikilder for fremtiden inkluderer magma , metangass og selv bomull stilker !