E2r

Hvordan fange og lagre vann for plantene

Å ha en stor hage full av planter og blomster er alltid et hyggelig syn å se i ethvert hjem. Hvis du er en av dem som har mange blomster og planter rundt huset ditt, kan du merke at du bruker opp mye vann bare for å opprettholde din hage. Det er en løsning på dette. Hva du kan gjøre er å fange regnvann fra rennesteinen, og bruk vann som du får til å vanne plantene dine. Dette er en ganske enkel aktivitet som du kan gjøre og mest av alt, vil du spare penger med vannet regningen.

Her er fremgangsmåten for hvordan du kan fange og lagre vann for planter:

Hvordan fange og lagre vann for plantene. Materialer for å samle vann.
Hvordan fange og lagre vann for plantene. Materialer for å samle vann.
  1. Materialer for å samle vann. Du trenger bare noen få materialer for oppsamling og lagring av vann. Du har kanskje allerede har noen av disse hjemme, og noen av dem, kan du få fra din lokale hagearbeid butikk eller jernvarehandel. Du trenger plast søppel containere, hageslanger, bøtter eller bare noen beholder som kan inneholde store mengder vann. Du trenger også en skjerm som du kan sette på toppen av beholderne.
  2. Finn vannkilder. Nå finne vannkilder som du har i hagen din. Se etter hjørner av takrenner som du har på taket ditt. Det er noen av dem. Det er der du kommer til å sette beholdere for å fange opp vannet.
  3. Catch vann fra takrenner. Sett beholderne som du har under vannkilder eller takrenner. Plasser en skjerm på toppen av beholderen, slik at materiale, slik som steiner eller tørkede blader ikke vil falle ned i beholderen med vann.
  4. 4Using det oppsamlede vannet. Hvis du ikke skal bruke det oppsamlede vannet i noen dager, er det tilrådelig å dekke beholdere med lokk tett. Dette vil hindre myggen fra avl i stillestående vann. Når du er klar til å bruke vannet, bare overføre vannet som ble samlet inn i en vannkanne og du kan allerede bruke dette til å vanne blomster og planter. Vær oppmerksom på at hvis taket er nylig behandlet, kan vannet avrenning ha forurensninger som kan skade dine blomster. Regnvann er trygt å bruke og ikke inneholder noen kjemikalier slik at du kan bruke den for blomster.

Dette er de enkle trinn om hvordan du kan fange og lagre vann som du kan bruke for vanning plantene dine og blomsterbed. Innen et par dager for å bruke denne metoden, vil du legge merke til hvor mye vann du spare ved å samle regnvann.

Hvis du bor i et sted der det regner sjelden

Hvis du bor på et sted hvor det sjelden regner, hva du kan gjøre er å bruke en underjordisk vann samle system, slik at du kan samle vann fra andre vannkilder i huset. Du må kanskje snakke med en rørlegger om installasjon av dette vannet gjenvinningsstasjonen. Du kan også be noen fra din lokale jernvarehandel på andre verktøy som du kan lett bruke til å samle regnvann.