E2r

Hvordan få grønn energi bolig tilskudd

I dag

I dag er boliger og bedrifter å åpne opp for prosjekter som bevarer og produsere energi. En bestemt prosjekt at folk er opptatt av er å produsere billig kraft gjennom effektive energikilder, som sol-og vindkraft. Siden grønne energiprosjekter trenger stor sum penger som en initial investering, kan få midler være veldig tøff. Her er noen skritt i å skaffe grønn energi bolig tilskudd.

Trinn 1: Lag en gruppe mennesker som skal fungere som støttespillere og samarbeidspartnere i prosjektet. Dette kan bedre sjansene dine for å få stipend, fordi du kan ha ekstra dokumentert støtte. For eksempel, hvis du har besluttet å være utbygger, så er det mer troverdig når du tar din konto allianse med arkitekter og ingeniører, samt personer som har evnen til å produsere og utvikle de grønne energiteknologier du foreslår.

Trinn 2: Lag en presis og omfattende forslag bokstav på hvordan du vil gjøre bruk av tilskuddet i prosjektet. Også, må du spesifisere hva som vil være din prosjektets mål og dens fordeler. Dette vil hjelpe organisasjonen til å skille hva slags prosjekt du foreslår, fordi det er ulike forslag til bolig tilskudd, som involverer ulike teknologier. Ikke glem å inkludere introduksjon til prosjektet, samt din dokumentert støtte.

Hvordan få grønn energi bolig tilskudd. Trinn 1.
Hvordan få grønn energi bolig tilskudd. Trinn 1.

Trinn 3: Lag en Memorandum of Understanding undertegnet av folk som har samarbeidet med deg i forslaget ditt. Dette brevet skal inneholde opplysninger om oppgavene dine støttespillere og samarbeidspartnere i forhold til organisasjonen. Dette vil gi en ide til fremtidige givere at det er en avtale som validerer dokumentert støtte.

Trinn 4: Snakk til samfunnet beboerne og tjenestemenn der du planlegger å bygge prosjektet og forespørsel om påtegninger. Siden du har å gjøre med et boligprosjekt, er det da ditt ansvar å få støtte fra innbyggerne og tjenestemenn i området.

Trinn 5: Før søknad om tilskudd fra store organisasjoner, prøv å be om økonomisk støtte fra lokale myndigheter og andre lokale ressurser. Du kan be om økonomisk støtte fra en bestemt donor og andre organisasjoner som er interessert i å støtte din sak. En potensiell donor du kanskje ønsker å prøve er banker eller mikrofinans institusjoner.

Trinn 6: Lag noen avtaler med lokale Housing and Urban Development (HUD) etaten for å be om tilskudd til prosjektet. Du kan foreslå å gjøre dem din partner siden HUD også gir grønn energi boligtilskudd. Du kan også spørre potensielle organisasjoner de kjenner som gir tilskudd til energieffektive boligprosjekter.

Trinn 2. Trinn 3.
Trinn 2. Trinn 3.

Trinn 7: Prøv å søke om stipend fra Kresge Foundation. Denne organisasjonen er grunnlagt for å gi støtte i byggeprosjekter. De gir hjelp til lokalsamfunnene og presentere planlegging tilskudd for grønn energi bolig ventures.

Siden grønn energi er et populært tema i dag, det er folk som er villige til å gi støtte til bolig ventures som etablerer og espouse grønne teknologier som sol-og vindkraft. Disse selskapene er interessert i å hjelpe lokalsamfunn, og også etablere goodwill for sin corporate image.