E2r

Hvordan du skal gå grønn med hjemmelaget urtete sjampo

Å gå grønt er et fenomen som ikke angår miljøet bare

Å gå grønt er et fenomen som ikke angår miljøet bare. På en måte, driver det også folk til å ta vare på kroppen sin godt. Et godt eksempel er å lage din egen sjampo. Dette er åpenbart gøy. Finne alternativer til din kjemisk-Laden over-the-counter hår sjampo kan være spennende. Du trenger å tenke på noe organisk og sunn. Nå er en urte-te et godt alternativ. Du kan lage din egen sjampo ut av det. Bortsett fra å gjøre håret rent, garanterer også hodebunnen fra å være kløende og tørr. Her er fremgangsmåten for å la deg gå grønn med urtete sjampo som du gjør deg selv:

  1. Du trenger vann. Forbered om to kopper. Deretter bruker en elektrisk potten, koke det. Hvis du ikke har en pott, kan du bruke kasserolle. Bare plassere den på høy varme.
  2. Forberede bolle (glass) og dine teposer, fortrinnsvis peppermynte og kamille. Deretter satte teposer i glasset bolle. Sakte hell kokt vann over teposer. Dekke glass bolle. La teposer bratt mellom 20 og 30 minutter. Hvis du ikke ønsker å ta tiden, vent til vannet blir å avkjøles i romtemperatur nivå.
  3. Mens du venter på at vannet skal kjøle seg ned, forberede neste ingredienser: jojoba olje og flytende Castilla såpe som er olje som er olivenolje-basert. Du må helle begge inn din brygg av vann, peppermynte, og kamille. Deretter forberede seg til å røre alt forsiktig. Sørge for at alt blander jevnt. Men det er best hvis du ikke gjør en masse bobler.
  4. Få en glasskrukke. Bruk den med et lokk. Når du har blandet brygge og olje ekstrakter, kan du helle den flytende blandingen i glasskrukke. Du har nå en hjemmelaget sjampo. Avhengig av den faktiske lengde og tykkelse på håret ditt, kan du bruke deg hjemmelaget sjampo for et antall uker.
  5. Bruk din urtete sjampo riktig. Start med å gni det inn i hodebunnen. Du må gjøre det liberalt. Deretter kan du fortsette ved å kombinere det inn i håret ditt. Etter det, forberede seg til å komme opp med skummende skum. Du kan lett gjøre det ved å massere håret og hodebunnen. Gi deg selv mellom tre og fem minutter før du skyller håret. Deretter skyll godt.
  6. Siden folk har forskjellige reaksjoner på shampoos, må du kanskje eksperimentere litt før du kommer til å finne den perfekte blandingen for hjemmelaget urtete shampoo. Hvis du oppdager at du har allergi mot peppermynte, kan du vurdere å bruke andre urtete. Når du har konstatert riktig blanding, få poeng med vennene dine. Del med nyvunne hjemmelaget sjampo formel.
Hvordan du skal gå grønn med hjemmelaget urtete sjampo. Forberede bolle (glass) og dine teposer.
Hvordan du skal gå grønn med hjemmelaget urtete sjampo. Forberede bolle (glass) og dine teposer.

Så går grønt på hjemmelaget sjampo lover en rekke fordeler. Bortsett fra å spare store pengebeløp, du også råd til deg en condition sjampo som er velduftende. Du kan også stole på den i lindrende håret og revitaliserende håret.