E2r

Hvordan du installerer en vann effektiv dusjhode

En av de raskeste og enkleste måtene å redusere vannforbruket og spare penger er å installere en vann effektiv dusjhode eller en showerflow regulator. Den gjennomsnittlige gamle modellen dusjhode bruker rundt 15 til 25 liter vann i minuttet. For en fem minutters dusj en dag, det er anslagsvis 36.500 liter vann i året for bare én person.

En fire-stjerners vurdert dusjhode bruker så lite som 6 eller 7 liter minutter eller 40 prosent mindre vann. Installere en vann effektiv dusjhode sparer ca 14 500 liter vann per husholdning hvert år. Og du kan spare så mye som 47 prosent på varme vann koster med en effektiv dusjhode også.

Effektive dusjhode begrense mengden av vann som brukes enten ved å redusere den "hull" at vannet strømmer gjennom av ved å sette luftbobler innenfor de vanndråper. Du kan lære mer om hvordan du kan spare vann fra store grønne nettsteder som Treehugger.com. For å komme i gang, stroppen på et verktøy belte og følge disse enkle trinn! (Ingen VVS erfaring som trengs!)

Trinn for trinn installasjon

Hvordan du installerer en vann effektiv dusjhode. Trinn for trinn installasjon.
Hvordan du installerer en vann effektiv dusjhode. Trinn for trinn installasjon.
  • Til å begynne jobben, vil du trenge en showerflow regulator, to oransje inserts, Teflon tape (50 cm lengde), en skiftenøkkel og pusseklut.
  • Ved hjelp av en skiftenøkkel og vri mot klokken, skru dusjen arm fra veggen spire. For å unngå riper innredningen din, anbefaler vi at du plasserer et tøystykke mellom skiftenøkkel og dusjen arm.
  • Fjern eventuelle eksisterende skiver og / eller tråd (Teflon tape) fra dusjen arm og vegg spire. (Merk: trinn 3 kan unnlates dersom dusjen arm ikke passer sikkert på veggen spire.)
  • Sett en gummipakning i sammenhengen på slutten av din dusj arm, presser den forsiktig inn i basen.
  • Sett messing enhet med oransje innsatsen mot den flate siden inn i dusjen arm. (Ikke installer enheten den andre veien rundt.) Når riktig plassert, bør du være i stand til å se mesh på innsiden av regulator enheter.
  • Plasser den andre gummipakning inn i dusjen arm over flyten regulator.
Stram forbindelsen videre, med fastnøkkel din.
Stram forbindelsen videre, med fastnøkkel din.
  • Pakk to eller tre lag med Teflon tape, i klokkens retning, på veggen spire.
  • Skru dusjen arm, i klokkens retning, tilbake på veggen spire, før det er for hånd.
  • Stram forbindelsen videre, med fastnøkkel din. Ikke stram. Du har nå en vanneffektiv dusjhode.
Paige Greene inviterer deg til å besøke Grønne sider australia for mye mer god, miljøvennlig og lomme-vennlig ideer.