E2r

Hvordan bruke alt fra en kartong med egg

Egg - bra for deg og miljøet

Hvordan bruke alt fra en kartong med egg. Rens skjellene og lagre dem.
Hvordan bruke alt fra en kartong med egg. Rens skjellene og lagre dem.

Få mest mulig ut av hver dusin egg du kjøper. Bruk eggeplommen, hvit, skallet, og esken.

Trinn 1

Spis eggene. Det er mange måter å spise egg. Du kan spise dem vanlig ved scrambling, krypskyting, koking eller steking. Du kan bruke dem i desserter som kaker, sauser, marengs og iskrem. Du kan bruke dem som bindende i pasta retter som lasagne og moussaka. Du kan bruke egg som hovedrett i retter som den velsmakende omelett til frokost, trøstende egg-bake for brunsj, eller den imponerende sufflé til middag.

Trinn 2

Rens skjellene og lagre dem. Når du har lagret et dusin eller flere eggeskall, knus dem i fine biter med en kjevle eller gi dem en virvel i food prosessor. Eggeskall er en flott hagearbeid endring. De inneholder kalsium, som er en fordelaktig mineral for mange planter. Tomater trenger en god tilførsel av kalsium for å hindre blomstre slutten råte.

Eggeskall er skarpe. Spre eggeskall rundt bunnen av frøplanter og ømme transplantasjoner for å hindre cutworms fra å ødelegge dine hardt arbeid.

Alternativt (hvis du ikke hage) ...

Egg - bra for deg og miljøet. Alternativt (hvis du ikke hage) ...
Egg - bra for deg og miljøet. Alternativt (hvis du ikke hage) ...

Bruk dem til å lage søte våren kyllinger. Alt du trenger er eggeskall, to cottonballs farget med gul konditorfarge, google øyne, en diamant av appelsin bygging papir og lim. Monter i henhold til bildet.

Trinn 3

Bruk egg kartong for å lage raske, enkle og rimelige pappmasjé prosjekter. Riv egg kartong opp i ½ -1 tommers segmenter. Egg kartonger allerede inneholder bindende nødvendig for pappmasjé. Plasser bitene av papir i blender og dekk med vann. Blend til du har masse. Sil bort vannet og du har masse å bruke for ulike pappmasjé prosjekter.

Lag en kraftigere masse ved hjelp av følgende oppskrift:

  • 12 kopper egg kartong biter blandet inn masse og drenert
  • 1-1,5 kopper hvitt lim tilsatt massen
  • 1-1,5 kopper gips tilsatt massen
  • Et par dråper eterisk olje tilføyes for å hindre skadedyr

Blandingen er riktig konsistens når du kan presse avtrykk i massen, og det holder formen.

Bruke til å lage en piñatas, pappmasjé håndavtrykk eller hva fanger din fantasi.