E2r

Hvordan å resirkulere glass

Glass resirkuleringsprosessen blir avfall briller i funksjonelle produkter. Det finnes millioner av flasker og glass krukker som er cast-off i Europa hver dag. Hva å snakke om hele verden!

De fleste juice containere

Hvordan å resirkulere glass. Bestemme hvilke typer briller som du kan resirkulere.
Hvordan å resirkulere glass. Bestemme hvilke typer briller som du kan resirkulere.

De fleste juice containere, kan brennevin, vin og øl flasker, mat containere, og brusflasker resirkuleres. Prosessen kan være gjennom samfunnet drop-off sentre eller curbside resirkuleringsprogrammer. Du kan gjøre noe for å redde miljøet og generere inntekter for din familie. Les guider nedenfor om hvordan du kan resirkulere glass.

 • Bestemme hvilke typer briller som du kan resirkulere. Det finnes ulike prosedyrer i produksjon briller. Det er derfor vindusglass, retter, og lyspærer ikke kan resirkuleres. De store glass resirkulerbare typer er barnemat og drikke beholdere.

  Husk at briller kommer i noen av disse tre farger: brun, grønn og gjennomsiktig eller klar. Du må sortere glass produkter gjennom farge og finne G symbol på glassene. G-logoen indikerer at produktet kommer fra resirkulert glass, og derfor kan det gjennomgå gjenvinning igjen.

 • Forstå fordelene med gjenvinning glass. Briller som kan resirkuleres kan kontinuerlig gjennomgå glass-resirkuleringsprosesser og de vil aldri miste mengde eller kvalitet. I tillegg har prosessen 20% mindre luftforurensning enn andre prosesser resirkulerbare materialer. Det reduserer også vannforurensning opptil 50%. Det sparer også tilstrekkelig energi til å drive en 100-watts lyspære som du kan bruke i timevis. Det reduserer også deponi plass, så det er miljøvennlig.
  De fleste juice containere. Forstå fordelene med gjenvinning glass.
  De fleste juice containere. Forstå fordelene med gjenvinning glass.

  Resirkulering prosesser briller er en enkel og sikker metode for å spare energi og reprosessere glassprodukter. Andre fordeler er effektivitet, sparer den naturressurser, sparer det energi, og det er nyttig og enkel.

 • Hvordan å resirkulere glass. Ring avdelingen for offentlige arbeider i landet for å finne ut hvilken type briller som kan gjenvinnes i ditt land. Også spørre om selskapene som resirkulerer glass. Få adressen og kontaktinformasjon for disse selskapene. En annen kommunikasjon alternativ er kontakt 1-800-CLEANUP å få statlige gjenvinning data.

  Ikke glem å spørre flaske pant lovene i staten hvis du kan få penger i retur drikkeflasker. Merk at de fleste samfunns tommelfingerregel i resirkulering er å kombinere lignende fargede flasker sammen i en resirkulering bin. Men det er steder og anledninger, hvor brillene er kombinert med folie, aluminium og tinn. Sørg for at aluminium glass dekker er fjernet når gjenvinning.

 • Hva du skal gjøre før resirkulering briller. Rengjør glassene før resirkulering. Rengjør innsiden av flaskene. Sørg for at brillene dine ikke inneholder noe keramiske fordi det vil infisere glassene som skal resirkuleres. Fjerne ødelagte briller og flerfarget briller. De er vanskelig å skille, og du kan ikke resirkulere dem. Du må også forkaste glass servise, lyspærer, Pyrex, vinduer og speil.

Gjenvinning briller er en måte å lære folk rundt oss at de fleste søppel kan resirkuleres for å spare miljøet og å generere penger. Det er et godt eksempel for unge voksne og barn. Les og spørre for å finne ut hvordan du kan resirkulere andre husholdningsartikler vanlige trashes som plast, metall, gummi og tre blant andre. Det er penger i søppel. Dessuten er behovet for miljømessig bærekraftig vekst i dag mye intens.