E2r

Hvordan å resirkulere frakt forsyninger

Når du får en pakke

Når du får en pakke, oftere enn ikke du ikke vet hva du skal gjøre med dem styrofoam peanøtter, bobleplast og massevis av andre plastmateriale. Det finnes et uendelig antall måter om hvordan du resirkulerer disse materialene, og denne artikkelen vil guide deg gjennom noen av de mer populære. Disse tipsene vil være spesielt nyttig for de som sender eller mottar varer fra courier hele tiden.

Hvordan å resirkulere frakt forsyninger. Gjenbruk dem gjennom kunstprosjekter.
Hvordan å resirkulere frakt forsyninger. Gjenbruk dem gjennom kunstprosjekter.
  • Gjenbruk dem gjennom kunstprosjekter. En av de mest morsomme og mer populære alternativer er å bruke dem i din favoritt kunstverk. Dette er så enkelt selv barn kan gjøre det. Få ekstra biter av bobleplast og Styro peanøtter og male dem med plakat maling. Med bruk av vanlig PVC lim eller limstifter, lim dem sammen for å lage en skulptur eller en collage. La fantasien løpe løpsk på denne. Barna vil ha en eksplosjon som skal skape et diorama ut av dette, spesielt hvis de har noen potter av plakaten maling og lim.
  • Å gjøre bruk av reservedeler boksene. En av de enkleste tingene å resirkulere er budtjenester bokser. Store boksene kan brukes som et hjem i skoleteateret eller kutte opp til å tjene som en bakgrunn. Du kan også bruke boksene til å lagre forskjellige typer hjem dekorasjon som et juletre og tilhørende bakgrunn. Mindre bokser kan holde gaver og mellomstore de kan være skoesker som kan lagres under sengen. Boksene kan også brukes til å tjene som ytterligere oppbakking seng puter eller som midlertidige boliger av kjæledyr. Avhengig av størrelsen på reservedeler bokser, er det praktisk talt millioner av måter å bruke den på nytt.
  • Sette opp web-annonser. En av de enkleste måtene å resirkulere eller kaste disse materialene er ved å publisere et reelt fritt annonse for eksempel en i eBay og craigslist.com slik at hvis det er store tid returselskapene der, kan de lett kan kontakte deg. Du vil bli overrasket over hvor mye folk trenger disse materialene for kunst eller for å håndtere pre-school barna.
  • Gjenvinning styrofoam materiale. En av de mest nyttige og overraskende fakta er at styrofoam kan brukes som hushold lim. Dette vil potensielt fikse elementer som ødelagte rammer osv. Alt du trenger å gjøre er å suge din styrofoam brikker i et løsemiddel som er biologisk nedbrytbart. At jeg viser enkelt at er. Etter at den er oppløst, vil det bli brutt ned i et klebrig stoff som du kan bruke rundt huset.

Det finnes andre måter som bare fargestoffer og leker med det

Det finnes andre måter som bare fargestoffer og leker med det, men hvis du snakker om industriell volum, så kanskje det er best å gå rett til dine leverandører. Det finnes en rekke selskaper med fokus på dette. Internett er et bra sted for å la verden få vite at du har en konstant tilførsel av slike materialer og til slutt, kan du være i stand til å gjøre betydelige beløp gjennom denne resirkulering virksomhet.