E2r

Hvordan å plante ungtrær

Med den stadig økende oppstyr om klimaendringer

Med den stadig økende oppstyr om klimaendringer, mange har utviklet måter å hjelpe sine lokalsamfunn i bekjempelsen av dette dilemmaet. En ting du kan gjøre for å hjelpe samfunnet er ved å plante trær rundt nabolaget ditt. Trær avgir oksygen vi trenger for å leve mens absorbere karbondioksid, en skadelig gass som bidrar til global oppvarming ved å bli fanget i atmosfæren. Dermed, med flere trær i samfunnet, vil mengden av karbondioksid gass som er akkumulert i atmosfæren gradvis og vesentlig redusert. Under Arbor Day, er en masse trær plantet over hele landet. Men du trenger ikke å vente på Arbor Day til å komme for å plante trær selv, gjør du ikke? Her er noen få guider på hvordan å plante ungtrær:

  1. Typer trær. Velge hva slags tre til anlegget er viktig, og du må vurdere miljø der du skal plante den. Måten du plante treet er også avhengig av hva dens type er. Hvis du vil ha trær som vil tjene som ornamenter for hagen din, så du kan like godt vurdere å plante noen blomstrende trær. Det er mange arter av blomstrende trær tilgjengelig, og du trenger bare å velge hvilken som passer dine estetiske behov. Du kan også plante busk trær for å tjene som ornamenter for din hage. Sedertre, på den annen side, er slekt av bartrær og er mye større typer som krever en mye mer omfattende måte beplanting og vedlikehold.
  2. Planting treet frøplante. Ved planting treet frøplante, velge riktig sted og årstid. Det anbefales at du plante trær i løpet av høsten. Planting i løpet av våren eller sommeren kan bare skade treet frøplante. Hvis du har valgt hvilket tre frøplante du ønsker og rett sted å plante det, ta spade og grave et hull. Størrelsen på hullet, vil avhenge av typen av treet. Større typer trenger større hull, selvfølgelig. Etter dette, langsomt plassere treet frøplante inn i hullet. Deretter satte litt gjødsel rundt frøplante før helt dekker hullet. Du kan velge å velge organisk gjødsel, som for eksempel kompost, hvis handelsgjødsel er ikke tilgjengelig.
  3. Hvor å få spirene. Du kan gå rundt plassen din og se om et frø barnehage er tilgjengelig. Du kan også bla gjennom Internett hvis du ikke kan finne en i din kommune. Men bortsett fra frø barnehager som du finner via nettet, noen nettsteder tilbyr minnesmerke trær som du kan plante i hagen din. Ingenting kunne være mer passende enn en levende gave til minne om bestått av dine kjære. Hvis du er interessert i å kjøpe memorial trær selv, kan du besøke www.tree2mydoor.com for en rekke minnesmerke gaver. De har det de kalte en "Memorial Tree Gift Pack" som inkluderer en innfødt treet sapling, en plakett, tre protector tube, og personlig sympati-kortet. Du kan også besøke et annet nettsted som tilbyr den samme tjenesten, www.memorialtrees.com .
Hvordan å plante ungtrær. Planting treet frøplante.
Hvordan å plante ungtrær. Planting treet frøplante.

Faktisk ingenting kunne være en mer passende måte å hjelpe samfunnet og miljøet enn å plante trær. Selv ungtrær trenger en betydelig mengde tid før de kan bli fullvoksne trær, se dem vokse er en givende opplevelse.