E2r

Hvordan å kutte 10 prosent av energiforbruket

Alle går grønt

Alle kommer grønt. Folk prøver å spare energi i sine egne veier, og redusere sine karbonutslipp. Hybrid-og elektriske biler er stadig mer populært. Solenergi blir en levedyktig energikilde, spesielt med enkelte land lover å betale tilbake forbrukere for solenergi som de kjører tilbake til strømnettet.

Du trenger ikke nødvendigvis å være et tre-hugging miljøforkjemper for å redde Jorden. Du kan gjøre det i din egen lille måter. Faktisk kan kutte 10% av energiforbruket fra hjemmet, kontoret eller transport behov bidra til å kutte karbonutslipp og redusere klimagasser.

Trekk

Trekk. Mange mennesker har en vane å forlate ting plugget selv når enheten er ubrukt. Disse inkluderer mobiltelefon ladere, laptop adaptere, TVer, DVD-spillere og til og med mikrobølgeovner. Disse fortsatt trekke strøm fra nettet selv når enheten ikke er slått på, eller den gadgeten er ikke plugget i. Du kan spare så mye som 3 prosent av energien når du kobler ubrukte enheter. For enkelhets skyld kan du bruke en automatisk spenningsregulator med din TV, DVD-spiller og komponent, så du kan bare snu bryteren når disse ikke blir brukt.

Behandle belysning

Hvordan å kutte 10 prosent av energiforbruket. Slå av datamaskinen.
Hvordan å kutte 10 prosent av energiforbruket. Slå av datamaskinen.

Behandle belysning. Bytt ut glødepærer med kompaktlysrør (CFL). Disse avgir et dusin ganger mer lysstyrke til en lavere wattstyrke. For eksempel vil en 10-watts CFL være så sterke som en 200-watts dagslys lyspære. Også, slå av lysene når den ikke er i bruk, inkludert utendørs lys. Eller, kan du installere en tidtaker for din veranda lys, slik at den slår seg av automatisk ved soloppgang (mens du fremdeles sover). Du kan spare opptil to prosent av energien med disse.

Isoler

Isoler. Isoler ditt hjem og sørge for at alle enker og dører er tette. Dette kan bidra til å holde i kald luft fra klimaanlegg i varmt vær, og varmen om vinteren. Riktig tetningslister og isolasjon kan hjelpe deg med å spare om lag 2 prosent.

Slå av datamaskinen. De fleste vil bare la sin datamaskin på når ubrukt. Slå disse av, eller i det minste bruke Hvilemodus og dvalemodus funksjoner, slik at du slipper å miste arbeid når du slår ned. Dette kan spare deg 1 til 2 prosent av energibruken.

Behandle oppvarming

Behandle oppvarming. Bruk en vannvarmer, eller slå av sentralisert varmtvannsbereder i løpet av natta. Det er ingen mening i å holde vannet varmes opp i midten av natten når ingen skal bruke det uansett. Hold varmtvannsbereder isolert for å hindre varmen fra å rømme. Du kan spare 2 til 3 prosent av energibruken med effektiv oppvarming.

Du bør også sette ovnen termostat til en fast 78 grader

Du bør også sette ovnen termostat til en fast 78 grader. Disse vil summere opp til rundt 10%.
Du bør også sette ovnen termostat til en fast 78 grader. Disse vil summere opp til rundt 10%.

Du bør også sette ovnen termostat til en fast 78 grader. Noen grad lavere, og du vil være å heve din elektrisitet og gass regninger. Du kan spare ytterligere 2 til 3 prosent ved å holde termostaten på dette nivået.

Disse vil summere opp til rundt 10%

Disse vil summere opp til rundt 10%. Hvis alle konservert 10% av energibruken, så verden ville være å bruke ca 10% mindre energi, noe som fører til en reduksjon i bruk av fossilt brensel, og karbonutslipp. Redd verden i din egen lille måte. Spare strøm.