E2r

Hvordan å kjøpe økologisk uten å gå blakk


Hvis jeg måtte kjøpe dagligvarer for bare meg selv, og deretter gå 100% organisk hele tiden ville være lett å gjøre. En familie på fire er en annen historie. Prisene på økologiske produkter er ofte høy i forhold til billig butikk-merke matvarer. Økologisk produksjon og kjøtt er ofte noen få dollar mer enn sine kolleger. Men det ville være en skam hvis vi lar prislapper overskygge de mange fordelene ved å kjøpe økologisk, det reduserer giftstoffer og kjemikalier i kroppen din, reduserer miljøforurensning, og det bare smaker bedre. Her er hvordan du kan nyte sunn økologisk mat og ikke bryte banken ...

Trinn 1

Finn en lokal helse mat butikk som tilbyr en co-op der du kjøper et medlemskap og bli en eier i denne butikken. Det betyr at du har en egeninteresse i å handle der og henviser andre til å gjøre det samme. På slutten av året, får du refusjon for din lojale handle basert på den totale dollar du har brukt i løpet av året. Det er vanligvis et utlån bibliotek, frivillige til å hjelpe deg med dine shopping valg, og andre store rabatter og kuponger. Det er virkelig et fellesskap kjøpesenter. Klikk her for å lære mer om en co-op i nærheten av deg .

Trinn 2

Bli en CSA (community-støttet landbruk) og dele kostnaden av en skjeppe med familie eller naboer. Du kan komme over 18 uker med gården ferske økologiske grønnsaker og du trenger ikke å betale den høye prisen for de butikk-kjøpte råvarer. Splitting kostnadene gjør det mindre kostbart, og hvis du lære hvordan du kan elementer eller være kreativ med grønnsaker, vil pengene gå enda lenger.

Trinn 3

Hvordan å kjøpe økologisk uten å gå blakk. Finn en lokal helse mat butikk som tilbyr en co-op der du kjøper et medlemskap og bli en eier i denne butikken.
Hvordan å kjøpe økologisk uten å gå blakk. Finn en lokal helse mat butikk som tilbyr en co-op der du kjøper et medlemskap og bli en eier i denne butikken.

Kjøpe i bulk. Hvis du har et lokalt lager butikk som selger økologisk mat, laste opp eller handle med en venn og dele kostnadene. Dette vil være en stor pengene saver. De fleste lokale co-op også gi rabatter for å kjøpe i bulk eller bestiller tilfeller av mat.

Trinn 4

Kjøpe fra den lokale bondens marked. Du kan ofte spare penger på økologiske produkter bare ved å kjøpe direkte fra bønder. Ikke bare det, men du er også kjøpe lokalt, reduserer som karbonutslipp, shipping produsere rundt om i verden har en innvirkning på miljøet uansett hvor de produserer ble dyrket.

Trinn 5

Bli en CSA (community-støttet landbruk) og dele kostnaden av en skjeppe med familie eller naboer. Kjøpe fra den lokale bondens marked.
Bli en CSA (community-støttet landbruk) og dele kostnaden av en skjeppe med familie eller naboer. Kjøpe fra den lokale bondens marked.

Besøke hjemmesidene til alle de økologiske merkene du liker og registrere deg for deres nyhetsbrev. Dette vil gi deg rett til spesielle kuponger. Hvis de ikke tilbyr et nyhetsbrev eller kuponger, kontakte dem og spørre. De ønsker din bedrift.

Trinn 6

Besøk Mambo spirer for kuponger og tilbud. Hvis du blir en Mambo tracker, får du eksklusive rabatter.


Disse enkle tips kan ikke gjøre deg i stand til å kjøpe alt organisk hele tiden, men de vil hjelpe deg å kjøpe mer økologiske varer uten å gå blakk. Kutte hjørner når det er mulig - planlegger måltidene og eliminere brus og junk food fra hjemmet ditt på en jevnlig basis - vil gjøre din dagligvarebutikk regningen enda mindre, og plutselig høyere kostnader for økologisk ost eller kjeks ikke vil virke så høy. Gjøre valg å kjøpe økologisk med mat som virkelig teller som melk, ost, kjøtt og produsere fra skitne dusin listen. Hvis du går til Foodnews.org , kan du få en gratis kopi av denne listen for å ha med deg. Lykkelig shopping og penger å spare!