E2r

Hvordan å kjøpe grønne bryllup gaver

Eleganse trenger ikke være altfor taxing på miljøet

Eleganse trenger ikke være altfor taxing på miljøet. Raffinement kan merkes bedre med en svært miljøvennlig aksent. I denne linjen, kan bryllup gaver også være miljøvennlig. Grønne gaveartikler er for tiden på vei oppover, og med det stiger kommer den nye trenden med å gi grønne gaver til par i hovedtrekk lykke. Her er de måtene du kan sikre at bryllupet gaver du gir er ren og grønn:

Hvordan å kjøpe grønne bryllup gaver. Øko-vennlig etiketten.
Hvordan å kjøpe grønne bryllup gaver. Øko-vennlig etiketten.
  1. Øko-vennlig etiketten. Jo mer naturlig et produkt er, jo bedre er det for miljøet. Så mye som mulig, kjøpe bare den råeste elementet du kan mulig ha råd til. Og hvis du trenger å vurdere en litt mer bearbeidet objekt for din gave element, kan du velge å se etter miljøvennlige etiketten først, slik at det vil ytterligere begrense dine muligheter. Kjemikalier og for syntetiske elementer er allerede ute av valgene for deg. Sørg for at den miljøvennlige etiketten du ser er virkelig en autentisk en og ikke bare gjort i markedsføringsøyemed. Ingredienslisten skal bevitne det, og ikke inneholde skadelige kjemikalier.
  2. Edelstener og smykker. Hva kan få noen mer rå og vakker enn edelstener og smykker, skåret ut av naturens hagen selv? Det er så organisk og originalt som det kan få, for ikke å nevne ultra-sofistikert for både brud og brudgom. Noen spørsmål om smak og personlige preferanser kan komme inn i bildet, men du vil aldri gå utover grønt hvis du kjøper smykker.
  3. Frø, blomster og grønt. Hva annet kan være grønnere enn faktiske frø som kan fylle elskeren hage? Du kan bli trår på eggeskall på dette, siden du må sørge for at du gir gaver til en grønn brud og brudgom. Men dette kan faktisk hjelpe dem om de har grønne fingre i skjul og venter på å bli sluppet løs med smakfullt utvalgte frø klar for planting og vedlikehold.
  4. Grønn innpakning. Det er ikke bare nok til at du går grønt med varen din. Det er også sterkt anbefalt at du går grønt med innpakning din. Organisk papir eller brukte magasiner som fortsatt fargerike kan brukes. Bare sørg for å legge en liten vri som identifiserer innpakning som et bryllup stede. Kjøpe en wrapper legger bare til ytterligere papiravfall og unyttig kutting av tre ressurser.
  5. Tre, bomull og glass. Jubileer kan ikke akkurat være i nærheten for de nygifte, men gaver tre, bomull og glass kan være en forsmak på en langvarig union som tåler gjennom årene. De hardt er det beste alternativet, spesielt i å gi store elementer som møbler, og bomull er den mest ideelle materialet for å hjelpe fylle ut parets laken. Du kan utforske alternativer i tre, bomull og glass elementer når du kjøper den perfekte bryllupsgave til dine venner.
  6. Resirkulerte objekter og innovasjoner. Resirkulerte objekter og innovasjoner (f.eks en bil som gjør bruk av vann som drivstoff) er også fabelaktig bryllup gaveartikler, men de er ganske vanskelig å presentere. Sørg for at du kan trekke den av i din måte av presentasjonen slik at den ikke vil se billig.