E2r

Hvordan å iverksette tiltak for å redusere global oppvarming

Vi mennesker har gjort en flott jobb kaste den eneste jorda vi lever i. Det er på høy tid hver enkelt av oss iverksette tiltak for å redusere den globale oppvarmingen, slik at våre barnebarn kommer til å arve en ren og sunn verden.

En. Dumpe at CRT.

Katodestrålerør (CRT) dataskjermer genererer mer strøm og varme og som sådan utgivelser mer karbondioksid i atmosfæren.

2. Erstatte glødepærer.

Glødepærer er mindre effektive i å gi ut lys og bruker mer strøm. Skifte minst et par av disse ofte brukte glødepærer med mer energieffektive sparepærer kan bety mindre karbondioksid produksjon. Og hva mer er, du kommer til å realisere store besparelser hvert år siden sparepærer ikke trenger erstatter for minst et år avhengig av bruk.

3. Kjøpe varer med minst emballasje.

Pakket varer bety mer søppel, så kjøp dem med bare minimal emballasje.

Hvordan å iverksette tiltak for å redusere global oppvarming. Økologiske produkter er ikke fylt med skadelige petrokjemi.
Hvordan å iverksette tiltak for å redusere global oppvarming. Økologiske produkter er ikke fylt med skadelige petrokjemi.

4. Kjøpe økologiske produkter.

Økologiske produkter er ikke fylt med skadelige petrokjemi

Økologiske produkter er ikke fylt med skadelige petrokjemi. Når du kjøper økologiske produkter, er du hjelpe i jord og vann rehabilitering. Og hva er best om det er du kommer til å ta vare på din families helse som du kommer til å unngå inntak av skadelige kjemikalier.

5. Arranger en Carpool.

Oppmuntre familien

Oppfordre familie, venner og kolleger til å sette opp en carpooling system i nabolaget ditt. Ikke bare vil du bidra i reduksjon av karbondioksid utslipp, men du kommer til å senke store besparelser i tillegg. Og visste du at bilen forsikring leverandører belønne deg med mye billigere forsikringspremie for carpooling?

6. Avstå fra å kjøpe vann på flaske (eller i det minste redusere mengden du kjøper).

Flaskevann utgjør unødvendige ekstra kostnader som i stor grad påvirker budsjettet uten at du vet. Og selvfølgelig, legger plastemballasje bare mer søppel og klimagasser til atmosfæren. Har din egen gjenbrukbare vannflaske uansett hvor du går for å minimere på vannflaske kjøp.

7. Få i hagearbeid.

Hagearbeid har vist seg å være terapeutisk

Oppmuntre familien. Hagearbeid har vist seg å være terapeutisk.
Oppmuntre familien. Hagearbeid har vist seg å være terapeutisk.

Hagearbeid har vist seg å være terapeutisk. Hva mer er, du kommer til å hjelpe i reduksjon av karbondioksid i atmosfæren siden planter tar i CO2. Og hvis du noen gang velger å plante frukt og grønnsaker, så du kommer til å redusere budsjettet tildeling for mat. Og mens du er i gang, hvorfor ikke plante et tre eller to? En enkelt tre gir tilstrekkelig oksygen for en familie på fire. Ikke bare vil du bidra til å forbedre din families helse, men jorda er så vel.

Noen sier at sparing Jorden er jobben til miljøaktivister, men vi kan bidra med noe også. En gradvis endring i livsstil og gjøre små ting kan stave en stor forskjell.